mk2 16v-->swap digifant 2

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 14 мар 2008 9:34

от г60 можеш да сложиш преходниците които се навиват на колектора и инжекторите заспиват на тях ;)
авто+ 40лв 4-те

Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Нед 16 мар 2008 21:26

.............................

Последна промяна от angel.1 на Чет 28 апр 2011 15:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 16 мар 2008 21:29

Боби покажи му снимката на колегата да види за кои "преходници" става дума ;) че мисля че ти ги имаше на снимка

Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Нед 16 мар 2008 21:36

Vizor написа:Боби покажи му снимката на колегата да види за кои "преходници" става дума ;) че мисля че ти ги имаше на снимка
....................

Последна промяна от angel.1 на Чет 28 апр 2011 15:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 16 мар 2008 21:46

Бате не се притеснявай не мисля че го правиш знам че колата ти върви страшно доволно боби го потвърди
но сега ще ти обясня долу горе за какво става дума защото аз ПОЧТИ минах по долу горе същия път
за да сложиш инжекторите и те да пръскат като хората отиваш до автоплюс и си взимаш от Г60 тези маймунки (нека така да ги нарека) които се завиват на входящия колектор за да се сложат инжекторите на тях
отвиваш тези от кр-а (за механичните инжектори) и завиваш новите (от г60-то купени..) и слагаш инжекторите
рейката ще иска преправяне обаче.. вариянтите са да си купиш примерно от 1.8Т или АГН примерно рейка ... и режеш чашките и правиш удалженията.. или отиваш до проспийд и си купуваш тръби и си правиш рейка каквато си искаш .. и готово
това е СПОРЕД МЕН
напиши направо тука какво ТИ мислиш да знаем и ние. ти си го правил по добре от теб няма кой да ни обясни нали така ?

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Пон 17 мар 2008 1:10

angel.1 написа:Уважавам винаги мнението на другите и тн.Но не ми е ясно защо колегите които тепърва тръгват по пътя който съм извървял не пуснат поне едно лично за да ги насоча и да избегнат проблемите които съм имал.Ел. дюзи с мех. гумички и проблема е решен!?Преходници за 40лв.!?Ми че те дюзите трябва да влезнат до определена дълбочина в колектора.Някой замисля ли се за това?А за това ,че горивната рейка би трябвало да е под всмукателните колектори за да има поне "фасон" цялата работа?Сори ако звуча тежко на някои.Когато съм правил тази присадка не съм се срамувал да питам.Успех ,ще следя проекта с интерес. :wink:

Колега ще се радвам да споделиш мнение по въпроса,защото си минал по този път.Смятам,че никой не се е родил научен и за това няма нищо срамно да питаш и да се интересуваш.Тепърва започвам да се занимавам с това и за това вземам под внимание мненията на всички,защото нали знаете в спора се ражда истината. :wink:

Скоро ще има обновления по проекта :wink:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пон 17 мар 2008 15:13

Колеги няма да е лошо информацията да е достъпна за всички ,не се знае кой кога и къде ще го ухапе...... :wink: Пишете тука свободно и на широко за такава информация винаги ще има място във форума! :wink:

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Сря 19 мар 2008 22:47

Малко развитие по проекта
Проверихме инсталацията за прекъснати кабели и проблемните места ги оправихме/digifant-a беше на кола с газ имаше кабели за оправяне/.
Днес занимавахме с рейката,по точно я направихме :twisted:
Изображение
Изображение
Изображение

compactor
Автомобил:
Двигател:

Re: mk2 16v-->swap digifant 2

Мнениеот compactor » Вто 26 апр 2011 16:28

Здравеи колега!Понеже ми предстои да качвам на моя KR Digifant 2,ще можели да ми дадеш твои GSM да те попитам за някои нешта относно свързването на инсталациата!Преджарително ти благодаря!

Върни се в “Силов тунинг”