П.П.Много ми се искаше при форумните майстори ама надали дават данъчни фактури
Сервиз
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сервиз
Колеги моля да ми препоръчате читав сервиз в който дават данъчни фактури и поправят японски,френски,румънски коли за да си карам служебните в него.Също да извършват всякакви ремонти:ДВГ,бояджийски,ходова част.Предимство е плащане по банков път,и отстъпки за обслужване на фирма.Защото ми писна от фалшиви сервизчета дето ти взимат 1050 лева за кит и боя на калник и преден капак!За София се отнася!Благодаря предварително.
Пък и имаме само едно VW 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре :)
Реклама или не проба грешка дотука излиза много скъпо,и некачествено мога да дам списък в кои да не ходите
Ще ги навестя че предницата ми ще избяга вече
БЛАГОДАРЯ ТИ!
Айде катинара!
БЛАГОДАРЯ ТИ!
Айде катинара!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре :)
дай деamikus написа:Реклама или не проба грешка дотука излиза много скъпо,и некачествено мога да дам списък в кои да не ходитеЩе ги навестя че предницата ми ще избяга вече
![]()
БЛАГОДАРЯ ТИ!
Айде катинара!
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Няма че после 200 човека ще тръгнат да спорят колко мн са доволни от даден сервиз и колко са добри там!И ще стане понеделнишки спам
П.П. А в кой от трите да отида май в надежда най го хвалят?
П.П. А в кой от трите да отида май в надежда най го хвалят?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
оф
Автосервиз Арес овча купел изключително некачествен ремонт и боя имаше капки цвета беше по-блед,някакъв малък ром се учеше на колата,смяна на фар и новия беше по-малък и свети в небето,не бяха вързали пръскалките на чистачките и си пръскаше в двигателя и цената 1050 лева!D&N не лош ремонт но 900 лева за ремонт на предница искаха!200 лева за лятна гума с джанта 14-ка!Трябва да питам колегите за другите.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Аз нямаше и да я взема ама не бях на смяна и колегата дето не разбира я е взел и платил а в D&N като идеш и се почва сменявай всичко ама дали има нужда е друг въпрос за люлинския говоря.В Арес за боя на преден капак на голфа черна перла металик 600 лева!!
Не съм боядисвал де имам си бояджии в Плевен много добри и 2 пъти по-евтини!
Странен парадокс е че майсторите хем взимат скъпо хем некачествено хем трябва едва ли не да им се молиш да ти оправят колата?Нямаш ли някой познат ще ти разгонят фамилията!Ей за това ме е най-много яд аз не му плащам с нередовни пари за да ми прави нередовен ремонт,затова се обърнах за помощ тук защото съм се видял в чудо вече!
Странен парадокс е че майсторите хем взимат скъпо хем некачествено хем трябва едва ли не да им се молиш да ти оправят колата?Нямаш ли някой познат ще ти разгонят фамилията!Ей за това ме е най-много яд аз не му плащам с нередовни пари за да ми прави нередовен ремонт,затова се обърнах за помощ тук защото съм се видял в чудо вече!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”