Сервиз

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сервиз

Мнениеот amikus » Пон 17 мар 2008 10:25

Колеги моля да ми препоръчате читав сервиз в който дават данъчни фактури и поправят японски,френски,румънски коли за да си карам служебните в него.Също да извършват всякакви ремонти:ДВГ,бояджийски,ходова част.Предимство е плащане по банков път,и отстъпки за обслужване на фирма.Защото ми писна от фалшиви сервизчета дето ти взимат 1050 лева за кит и боя на калник и преден капак!За София се отнася!Благодаря предварително.

П.П.Много ми се искаше при форумните майстори ама надали дават данъчни фактури :roll: Пък и имаме само едно VW :(

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 17 мар 2008 10:32

малко е реклама ,но си е наш човек :wink:

ЦЪК

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре :)

Мнениеот amikus » Пон 17 мар 2008 10:38

Реклама или не проба грешка дотука излиза много скъпо,и некачествено мога да дам списък в кои да не ходите :(Ще ги навестя че предницата ми ще избяга вече :(

БЛАГОДАРЯ ТИ!
Айде катинара!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: ре :)

Мнениеот LILO&STICH » Пон 17 мар 2008 10:39

amikus написа:Реклама или не проба грешка дотука излиза много скъпо,и некачествено мога да дам списък в кои да не ходите :(Ще ги навестя че предницата ми ще избяга вече :(

БЛАГОДАРЯ ТИ!
Айде катинара!
дай де :lol:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Пон 17 мар 2008 10:41

Няма че после 200 човека ще тръгнат да спорят колко мн са доволни от даден сервиз и колко са добри там!И ще стане понеделнишки спам :lol:

П.П. А в кой от трите да отида май в надежда най го хвалят?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 17 мар 2008 10:43

а бе няма спам бре,дай да ги видиме тея пустиняци с фалшивите сервизи да се пазиме от тях,ч е на всички ни е писнало да се мотаме при несериозни сервизи.Тук сме за тва ,да споделяме и да си помагаме :wink:

айде пускай списъка :D

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 17 мар 2008 10:53

Пускай го, ще помогне на много колеги!

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

оф

Мнениеот amikus » Пон 17 мар 2008 11:15

Автосервиз Арес овча купел изключително некачествен ремонт и боя имаше капки цвета беше по-блед,някакъв малък ром се учеше на колата,смяна на фар и новия беше по-малък и свети в небето,не бяха вързали пръскалките на чистачките и си пръскаше в двигателя и цената 1050 лева!D&N не лош ремонт но 900 лева за ремонт на предница искаха!200 лева за лятна гума с джанта 14-ка!Трябва да питам колегите за другите.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 17 мар 2008 11:25

Деа и боклуците!

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот amikus » Пон 17 мар 2008 11:33

Аз нямаше и да я взема ама не бях на смяна и колегата дето не разбира я е взел и платил а в D&N като идеш и се почва сменявай всичко ама дали има нужда е друг въпрос за люлинския говоря.В Арес за боя на преден капак на голфа черна перла металик 600 лева!! :o :o Не съм боядисвал де имам си бояджии в Плевен много добри и 2 пъти по-евтини!
Странен парадокс е че майсторите хем взимат скъпо хем некачествено хем трябва едва ли не да им се молиш да ти оправят колата?Нямаш ли някой познат ще ти разгонят фамилията!Ей за това ме е най-много яд аз не му плащам с нередовни пари за да ми прави нередовен ремонт,затова се обърнах за помощ тук защото съм се видял в чудо вече!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”