Требе да се изтупам.. Бизнес костюм -взех MAXIMO
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
За тези дето имат дилемата читав костюм на добри пари - аз си взех костюм МАХIMO - шият ги по модели на Армани
случайно ги видях ето тук: http://www.svatbencenter-sofia.bg/catalog/2/6/
Имат и магазин точно срещу Интерпред - само за костюми
Цените са около 200 лв., изработката се оказа доста на ниво всичко е пипнато доста добре (ползвайки вещите напътсвия които ми дадохте). В момента имаха и 15% отстъпки и костюм с риза и вратовръзка ми се върза 203 лв. и стотинки.
случайно ги видях ето тук: http://www.svatbencenter-sofia.bg/catalog/2/6/
Имат и магазин точно срещу Интерпред - само за костюми
Цените са около 200 лв., изработката се оказа доста на ниво всичко е пипнато доста добре (ползвайки вещите напътсвия които ми дадохте). В момента имаха и 15% отстъпки и костюм с риза и вратовръзка ми се върза 203 лв. и стотинки.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
VAYK или BOSS
но ако бюджета не го позволява мога да ти кажа къде има прили4ни костюми на прили4ни цени. от София ленд нагоре и на светофара срещу Кошарите на ляво и след 30 40 метра ще видиш голямо помещение само с костюми.мисля 4е се казваше завод Витоша (бившия завод ) надявам се да съм ти помогнал .там ще намериш разли4ни марки Картел Аполон и про4ие.

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...
Вземи си долна фланелка с шпиц деколте, няма да имаш проблем и няма да се вижда.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...
Вземи си долна фланелка с шпиц деколте, няма да имаш проблем и няма да се вижда.
дааа, точно такава търся, но с голямо шпиц деколте...всички са по връта, въпреки че е остро...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Marto0 написа:chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...
дааа, точно такава търся, но с голямо шпиц деколте...всички са по връта, въпреки че е остро...
аз съм или с потник или с Т-shirt ...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:chefito написа:Marto0 написа:chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...
аз съм или с потник или с Т-shirt ...
не се ли вижда тази тениска над ризата? потника ясно че скатава ма някак ме дразни идеята да съм с потник

Re: Требе да се изтупам.. Бизнес костюм -взех MAXIMO
егати форума заклевам се!
като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема
браво, почерпих много ценна информация, а сега какво ще кажете да обсъдим модните тенденции при официалните обувките
дайте съвети за места, от които сте останали доволни

браво, почерпих много ценна информация, а сега какво ще кажете да обсъдим модните тенденции при официалните обувките

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:егати форума заклевам се!като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема
![]()
браво, почерпих много ценна информация, а сега какво ще кажете да обсъдим модните тенденции при официалните обувкитедайте съвети за места, от които сте останали доволни
май си нямаш работа

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
ВЕрно е:Luper написа:егати форума заклевам се!като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”