Требе да се изтупам.. Бизнес костюм -взех MAXIMO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Чет 13 мар 2008 16:50

Доста магазини има и на Пиротска. Също има магазин(или поне имаше) на фабриката на Агресия и там цените бяха по-ниски отколкото в магазините(не всичко на Агресия обаче е хубаво). Като отношение цена-качество за мене Франт са най-добри(поне в тоя ценови клас де :D )

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Вто 18 мар 2008 18:45

За тези дето имат дилемата читав костюм на добри пари - аз си взех костюм МАХIMO - шият ги по модели на Армани
случайно ги видях ето тук: http://www.svatbencenter-sofia.bg/catalog/2/6/
Имат и магазин точно срещу Интерпред - само за костюми
Цените са около 200 лв., изработката се оказа доста на ниво всичко е пипнато доста добре (ползвайки вещите напътсвия които ми дадохте). В момента имаха и 15% отстъпки и костюм с риза и вратовръзка ми се върза 203 лв. и стотинки.

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Вто 18 мар 2008 18:49

БАРО.........;) :D успех на бизнес срещата,ако трябва да слючваш сделка дано се получи.... :roll: :wink:
па ако не ,със здраве да си го носиш за предвиденото.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 18 мар 2008 18:58

VAYK или BOSS :roll: но ако бюджета не го позволява мога да ти кажа къде има прили4ни костюми на прили4ни цени. от София ленд нагоре и на светофара срещу Кошарите на ляво и след 30 40 метра ще видиш голямо помещение само с костюми.мисля 4е се казваше завод Витоша (бившия завод ) надявам се да съм ти помогнал .там ще намериш разли4ни марки Картел Аполон и про4ие.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 12 апр 2008 16:09

Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Съб 12 апр 2008 16:59

chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...

Вземи си долна фланелка с шпиц деколте, няма да имаш проблем и няма да се вижда.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 12 апр 2008 17:52

Marto0 написа:
chefito написа:Колеги, малко по темата. Трябва ми нещо за под риза, официална спортно-елегантна фанелка и прочие. Тениските по магазините са с кофти яки, който излизат над ризата...варианта потник е възможен, но го оставям за последно. Идеи? Дано разбирате за какво говоря...

Вземи си долна фланелка с шпиц деколте, няма да имаш проблем и няма да се вижда.

дааа, точно такава търся, но с голямо шпиц деколте...всички са по връта, въпреки че е остро... :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 12 апр 2008 20:50

chefito написа:
Marto0 написа:

дааа, точно такава търся, но с голямо шпиц деколте...всички са по връта, въпреки че е остро... :(

аз съм или с потник или с Т-shirt ...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 13 апр 2008 9:59

Ludia написа:
chefito написа:
Marto0 написа:

аз съм или с потник или с Т-shirt ...

не се ли вижда тази тениска над ризата? потника ясно че скатава ма някак ме дразни идеята да съм с потник :idea:

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Re: Требе да се изтупам.. Бизнес костюм -взех MAXIMO

Мнениеот Luper » Сря 08 апр 2009 18:35

егати форума заклевам се! :bowdown като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема mhihi
браво, почерпих много ценна информация, а сега какво ще кажете да обсъдим модните тенденции при официалните обувките :mrgreen: дайте съвети за места, от които сте останали доволни

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 08 апр 2009 18:40

Luper написа:егати форума заклевам се! :bowdown като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема mhihi
браво, почерпих много ценна информация, а сега какво ще кажете да обсъдим модните тенденции при официалните обувките :mrgreen: дайте съвети за места, от които сте останали доволни

май си нямаш работа :idea:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 08 апр 2009 22:02

Luper написа:егати форума заклевам се! :bowdown като напишеш в гугъл "rollmann fashion" и след официалната им страница излиза тая тема mhihi
ВЕрно е:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”