Здравейте, колеги имам малко питане относно таблото на Голф 4. Голфа е с борд компютър.
1.) На дисплея на MFA при смяна на това какво да ти показва има едно km i km/h това точно какво показва ако е моментна скорост и средна скорост при мен не работи вярно от какво може да е.
Изчетох темите във форума но никаде не видях това km i km/h за какво е?
2.) На таблото има червен индикатор за колан до сега не сам виждал да светне, трябва ли изобщо да свети и ако не свети от какво може да е?
3.) Зумера не работи, прочетох от какво е, искам да попитам когато светне резервата колко бензин има в резорвоара?
Поздрави...
Питане за табло на Голф 4
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Re: Питане за табло на Голф 4
1. km e колко километра си изминал от последното зануляване на компа. Занулява се автоматично след като колата престои няколко часа. km/h е средната ти скорост за тези километри. Имай в предвид, че когато колата е запалена се отброява времето, дори и да стоиш на место. Затова може да ти се струва, че не показва вярно.
2. и на мене не ми е светвал колана
3. 8л е на мойта кола
3. 8л е на мойта кола
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
GodLike написа:1. km e колко километра си изминал от последното зануляване на компа. Занулява се автоматично след като колата престои няколко часа. km/h е средната ти скорост за тези километри. Имай в предвид, че когато колата е запалена се отброява времето, дори и да стоиш на место. Затова може да ти се струва, че не показва вярно.
3. 8л е на мойта кола
Както винаги изчерпателен отговор благодаря

GodLike написа:1. km Занулява се автоматично след като колата престои няколко часа.
Уточнявам - 2 часа.
Vladko написа:niks76 написа:....служи пове4е за украса
в европейските екземпляри да само подсеща за кратко и гасне докато при американските има датчик и отчита ако не си си сложил колан и свети през цялото време.
датчика го има и под твоя г** само че не е активирана функцията да те тормози постоянно.
Vladko написа:so.sec написа:датчика го има и под твоя г** само че не е активирана функцията да те тормози постоянно.
Така си мислиш само тиВ моя кошник няма функция която да не е активирана
и докато имам Ваг Ком и други софтуери и интернет постоянно ще се активират нови неща-а такива има много
Аз я бях активирал и при мен има сензор... оттам предположиш че при теб също трябва да има. No idea тогава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”