волан на в4
волан на в4
здравеите колеги, имам проблем с моя пасат.свети му лампата за въздушната възглавница.закачиха го на компютъра и ми казаха,че двата пиропатрона и дясната възглавница са ок.обясниха ми,че може да има скъсана лента или дефектирали модули.кажете лек за този проблем или даите акъл какво да направа.а и друго на 5та на 3000об върви с 100км 3500об с 120км 4000об с 140км.това нормално ли е?струва ми се доста високи обороти.предварително ви благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
възглавницата се вади от волана
държи се на два болта- на гърба на волана
проблем има ако е ваден волана от шлиците и е объркан при слагането
най често проблема е в лентовия кабел от купето до кормилната конзола или в самата конзола-там има една пластмасова кутийка-кръгла в нея се намират 4 навивки наляво и 4 навивки надясно лентовкабел-тя компенсира въртенето на волана в различни посоки- там се прекъсва кабела, мисля че можеда се побългари
успех
държи се на два болта- на гърба на волана
проблем има ако е ваден волана от шлиците и е объркан при слагането
най често проблема е в лентовия кабел от купето до кормилната конзола или в самата конзола-там има една пластмасова кутийка-кръгла в нея се намират 4 навивки наляво и 4 навивки надясно лентовкабел-тя компенсира въртенето на волана в различни посоки- там се прекъсва кабела, мисля че можеда се побългари
успех