дайте малко съвети,защото съм чувал че на доста коли централното отказва зимата
10x
Подготовка на централното заключване за зимата
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сигурен съм, че са се сетили, но не искат да правят всички VW-та на цената на Phaeton-а
.. още..
Никога не ми се е случвало да ми откаже централното зимата. Вярно е, че в по-голяма част от времето и особено през ноща стои в гараж, но миналата зима я прекара на открит паркинг в София и не ми е създавала никакви проблеми. Дори и като съм ходил на ски или зимни почивки съм оставял колите винаги навън?! Спрях да си слагам и течност против замръзване на ключалките, защото не ги ползвам?!

Никога не ми се е случвало да ми откаже централното зимата. Вярно е, че в по-голяма част от времето и особено през ноща стои в гараж, но миналата зима я прекара на открит паркинг в София и не ми е създавала никакви проблеми. Дори и като съм ходил на ски или зимни почивки съм оставял колите винаги навън?! Спрях да си слагам и течност против замръзване на ключалките, защото не ги ползвам?!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sir T написа:Никога не ми се е случвало да ми откаже централното зимата. Вярно е, че в по-голяма част от времето и особено през ноща стои в гараж, но миналата зима я прекара на открит паркинг в София и не ми е създавала никакви проблеми. Дори и като съм ходил на ски или зимни почивки съм оставял колите винаги навън?! Спрях да си слагам и течност против замръзване на ключалките, защото не ги ползвам?!
ами нии всичките тва се опитваме да му кажем.Че май никой не е имал проблем с централното през зимата. Жена ми е от якоруда.Миналата зима като ходихме цялата кола беше станала в лед и пясък по него.Отидох на пароструйка смъкна леда.На сутринта беше около -10 до -15 Всичко беше замръзнало даже и пружините.Като се качих в колата все едно седнах на пейка.Но нито с централното нито с паленето съм имал проблем.Единствено ми се е случвало (тъй като колата ми не е гаражна) да се натрупа лед по уплатнението на вратата и да не мога да е отворя!!!!
Аз пък миналата зима имах страшни проблеми с тва централно!!! Едвам си отварях колата! Случая е такъв, че ми замръзваше предна дясна врата и палчето не мърдаше и заради него като тръгна да отварям и палчето на шофиорската врата ми се връща обратно.... голяма гадост
Трябва съм некъв ултра бърз за да влезем - врътвам ключа и веднага дърпам.. иначе нема влизане
Сега идва и втория проблем.. като влезем не мое се затворим.. просто не се затваря докат не се затопли купето. Веднъж ми се случи ебати случката... влизам палим и излизам изринем снега и после не мое си влезем, а ключа си е вътре.... добре че бех пуснал парното и се стопли след некво време... ама колко съм псувал

Трябва съм некъв ултра бърз за да влезем - врътвам ключа и веднага дърпам.. иначе нема влизане

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бях на Банско миналата зима на една вила мноууу високоооо и бях заебал Вентото на една ливада щото до вилата не се стигаше ... и отивам в пет сутринта .... безсмъртен "Дрънкан Мъклауд" да видя дали е наред всичко и гледам всичко бяло ... барабар с колата... след десетина минути я намерих влязох вътре и като дишам излиза скреж хахаха ама централното работеше че и запали колата даже 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мойто е старомодно пневматично централно, ама вече 4 зими никви проблеми нямам с него
Работи кат пушка и в най-големите студове, така че по-добре си подготви уплътненията на вратите за зимата, а с централното не се занимавай
Аз го предпочитам даже, защото забравяш за проблема със замръзналите ключалки (ако ти се управлява от алармата де, но повечето са така).

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”