От какво друго става турбото!?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- audicabrio
- Автомобил:
- Двигател:
забравих да спомена 4е преди да сложа новото турбо си продухах и пътищата, тъй като я бях разглобил в едно гумаджийно и като взех пистолета с въздух забодох го в долната тръби4ка(изходната) и сложих едно шише на входната и така направих кръг (дръжте пръчката за маслото, че лети
) та така източих почти цялото масло и бях сигурен, че всичко си е ок 

- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Ей голяма мания с тиа турбо коли...И аз по едно време се бях навил да и сменям разни неща по двигателят, но при положение, че си върви перфектно гори малко няма забележки по двигателят ми дожаля и не искам да го бъзикам, че да го скапя..Ти като каза 4-ри турбини направо ми се изправиха ушите.По-добре я върни малко назад с налягането и виж тогава какво ще стане, защото ако не изгърми турбото ще стопиш някой лагер..Дизела никак не харесва високите обороти а кали му да го даржиш в червеното.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
В червеното никога не съм го вкарвал, повече от 3800-4000 не го карам, то и няма смисъл.Legolas написа:Ей голяма мания с тиа турбо коли...И аз по едно време се бях навил да и сменям разни неща по двигателят, но при положение, че си върви перфектно гори малко няма забележки по двигателят ми дожаля и не искам да го бъзикам, че да го скапя..Ти като каза 4-ри турбини направо ми се изправиха ушите.По-добре я върни малко назад с налягането и виж тогава какво ще стане, защото ако не изгърми турбото ще стопиш някой лагер..Дизела никак не харесва високите обороти а кали му да го даржиш в червеното.
- audicabrio
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”