От какво друго става турбото!?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 24 мар 2008 13:27

Гледал ли си маслените пътища към турбото как са - да не са запушени? :?

Потребителски аватар
audicabrio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audicabrio » Пон 24 мар 2008 15:55

забравих да спомена 4е преди да сложа новото турбо си продухах и пътищата, тъй като я бях разглобил в едно гумаджийно и като взех пистолета с въздух забодох го в долната тръби4ка(изходната) и сложих едно шише на входната и така направих кръг (дръжте пръчката за маслото, че лети :lol: ) та така източих почти цялото масло и бях сигурен, че всичко си е ок :wink:

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Пет 28 мар 2008 11:01

Ей голяма мания с тиа турбо коли...И аз по едно време се бях навил да и сменям разни неща по двигателят, но при положение, че си върви перфектно гори малко няма забележки по двигателят ми дожаля и не искам да го бъзикам, че да го скапя..Ти като каза 4-ри турбини направо ми се изправиха ушите.По-добре я върни малко назад с налягането и виж тогава какво ще стане, защото ако не изгърми турбото ще стопиш някой лагер..Дизела никак не харесва високите обороти а кали му да го даржиш в червеното.

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Пет 28 мар 2008 19:17

Legolas написа:Ей голяма мания с тиа турбо коли...И аз по едно време се бях навил да и сменям разни неща по двигателят, но при положение, че си върви перфектно гори малко няма забележки по двигателят ми дожаля и не искам да го бъзикам, че да го скапя..Ти като каза 4-ри турбини направо ми се изправиха ушите.По-добре я върни малко назад с налягането и виж тогава какво ще стане, защото ако не изгърми турбото ще стопиш някой лагер..Дизела никак не харесва високите обороти а кали му да го даржиш в червеното.
В червеното никога не съм го вкарвал, повече от 3800-4000 не го карам, то и няма смисъл.

Потребителски аватар
audicabrio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audicabrio » Съб 29 мар 2008 0:02

незнам на моя какво му е ама върви като бензинов :lol: докато изключи не спира да се набира, карал съм и други ТДИ-та но не вървът до 5000об. :lol:

Върни се в “Дизелови агрегати”