Като запаля на бензин(на газ е ОК) и неще да поеме и си гасне !! Помпата вие на умряло!
И като миналата година свалям подред, промивам и слагам отново: нов въздушен филтър,нов бензинов филтър,продухани и свалени двете бензинови помпи, акумулатора на налягането огледан, разпределителния плунжер за инжекторите също прочистен! Но този път колата не пожела да запали!
Свалих пусковата дюза и я включих ръчно, тогава колата запали и загасне. Оставих си така да работи дюзата и след няколко опита на палене и гаснене успях да задържа до около 3000 оборота и в един момент като чели нещо се отпуши и мотора си се успокои и започна да работи нормално !!! Вече втори ден я карам само на бензин и всичко за сега е ОК , но до кога ??! Ако изкарам още една година е добре пак ще правя същите процедури! Но да му се невиди незнам какво съм направил !! Някой да има идея???

То е ясно,че вероятно терморелето не работи и ще трябва да се сменя!
Мислех си да не са ми запушени дюзите на инжекторите, само тях не можах да проверя!
Откачах и акумулатора,но до колкото знам при този модел го няма ефекта с натрупването на грешки !
Ще съм благодарен на всякакви идеи от хора занимавали се с KR-и!
Щот който чуе за тях и ми вика ---- оооо забрави........???