Здравейте колеги. Решил съм да си взема Golf 4. Днес видях колата, която очаквах да се внесе от Швейцария. Колата е много добра на визия. Има спортна предна решетка, ремус, и заден спойлер. Според сервизната книжка е на 150 000 км. Навил съм се на 90% да я взема, тъй като е запазена доста като цяло. 10-те процента колебание се изразяват в следното: 1.Като я задържах на 2000 оборота се усещаше едва едва доловимо претрисане (оборотите не мърдаха,един приятел ми каза, че е така заради ремуса)
2. Изпробвахме колата и в купето ми се стори доста по шумно отколото
като съм се возил в Golf-a на един приятел (може би това е заради ремуса, а и колата се караше във високи обороти.) Утре ще я карам да я закачат на компютър. Човекът каза, че може да я закарам където поискам, за каквато поискам диагностика.
Ето и линк със снимките на колата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231486
Какво мислите вие?Има ли нещо, за кето да кажа да се обърне внимание на диагностиката?
Мерси предварително.
Как мислите?
P.S. Цената на която ми я дава е 10500лв. Годината е 1999, 1.6SR 101 кс.

Да си купя ли това Golf- че?
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
pi4 neznam dali si naqsno kolite koito se vnasqt ot shveicariq se vkarvat tuk zashtoto tam zapo4vat da plashtat prekaleno golemi danaci za tezi koli za tqx tova e mn stara kola.mislq 4e trqbva da idesh da si q vidish za vseki slu4ak vse pak tova e kola koqto predlaga tova mislq 4e ako si navit tolkova za neq shte prejalish 3o 4o leva da ti q vidqt. a za remusa shte ti kaja neshto az karam 3ka sas zavodski remus i otzad imam dva zavareni kuneca te sa ot italiq taka mi doide kolata kato q izreja cqloto kupe se trese kato q zadurja v 2ooo oborota si rumji tva e ot vibraciite koito se suzdavat v alspoxa re se razprostranqvat v kupeto
ako ne q vzemesh taq kukla ne mi se obijdai am shte e mn jalko.

-
- Автомобил:
- Двигател:
chefo_ написа:pi4 neznam dali si naqsno kolite koito se vnasqt ot shveicariq se vkarvat tuk zashtoto tam zapo4vat da plashtat prekaleno golemi danaci za tezi koli za tqx tova e mn stara kola.mislq 4e trqbva da idesh da si q vidish za vseki slu4ak vse pak tova e kola koqto predlaga tova mislq 4e ako si navit tolkova za neq shte prejalish 3o 4o leva da ti q vidqt. a za remusa shte ti kaja neshto az karam 3ka sas zavodski remus i otzad imam dva zavareni kuneca te sa ot italiq taka mi doide kolata kato q izreja cqloto kupe se trese kato q zadurja v 2ooo oborota si rumji tva e ot vibraciite koito se suzdavat v alspoxa re se razprostranqvat v kupetoako ne q vzemesh taq kukla ne mi se obijdai am shte e mn jalko.

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefo_ написа:pi4 neznam dali si naqsno kolite koito se vnasqt ot shveicariq se vkarvat tuk zashtoto tam zapo4vat da plashtat prekaleno golemi danaci za tezi koli za tqx tova e mn stara kola.mislq 4e trqbva da idesh da si q vidish za vseki slu4ak vse pak tova e kola koqto predlaga tova mislq 4e ako si navit tolkova za neq shte prejalish 3o 4o leva da ti q vidqt. a za remusa shte ti kaja neshto az karam 3ka sas zavodski remus i otzad imam dva zavareni kuneca te sa ot italiq taka mi doide kolata kato q izreja cqloto kupe se trese kato q zadurja v 2ooo oborota si rumji tva e ot vibraciite koito se suzdavat v alspoxa re se razprostranqvat v kupetoako ne q vzemesh taq kukla ne mi se obijdai am shte e mn jalko.
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Ами какво да ти кажа, на пръв поглед доста неща са пипани по тази кола... Изглежда като Highline ниво, а волана не е трилъчев? Имай предвид, че фаровете й нямат и лупи/халогени/... Малко ме съмнява тази кола, но все пак избора е твой.. Помисли още малко обаче... не се хвърляй само заради едно антикрило и нестандартна решетка на радиатора 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Сам ще си прецениш като я закараш да я видят!Все пак това е почти 10 год. кола и от сега нататък почват мъките по нея!!!Успех! 

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
chefo_ Тази така наречена такса се нарича Техническа ЕКСПЕРТИЗА нещо като нашата гражданска.Та тази експертиза е на стоиност 2500 Швеицарски франка на година, зависи от класа автомобил може и повече да е
Мои роднини живеят в Швеицариа и не веднаж са вкарвали автомобили от там.Тука ще постна един линк за покупка на коли от Швеицариа.
www.ricardo.ch - i ne samo avtomobili

www.ricardo.ch - i ne samo avtomobili

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:Брат да те светна че тази 4ка 80% съм обеден че е удряна.Швеицареца има една лоша fix idea която гласи: по добре да купа одарена кола излиза 10х по евтино да се оправи или направи по така.... Не са много собствениците " Швеицарци които копуват здрави фабрични модели и ги правят TUNING "
Как може да си убеден в нещо, което не си виждал?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”