Burn-Out... как го правят?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 29 мар 2008 0:37

:idea: а какъв е смисъла на бърн аута? похабяване на колата и сменяне на съединител и про4ие ли :?:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 29 мар 2008 6:57

как какво бре ........ вечният стремеж, мечтата на всяка една гума ......да се пресели на небето под формата на бяло-синкав дим .....да не мислиш, че и е мечта да се спластмасамори в мазето ти ..забравена, изоставена или разкъснана от коварният ръб на някоя дупка ........ тъжна ..нелепа смърт ............ и гумите имат мечти

ако за осъществяването на една мечта трябва да се жертват няколко съединителя и полуоски то това е цена която си заслужава да се плати .......

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Съб 29 мар 2008 12:16

Tyan написа:как какво бре ........ вечният стремеж, мечтата на всяка една гума ......да се пресели на небето под формата на бяло-синкав дим .....да не мислиш, че и е мечта да се спластмасамори в мазето ти ..забравена, изоставена или разкъснана от коварният ръб на някоя дупка ........ тъжна ..нелепа смърт ............ и гумите имат мечти

ако за осъществяването на една мечта трябва да се жертват няколко съединителя и полуоски то това е цена която си заслужава да се плати .......
]
ахаххахах
:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Съб 29 мар 2008 15:35

Tyan написа:как какво бре ........ вечният стремеж, мечтата на всяка една гума ......да се пресели на небето под формата на бяло-синкав дим .....да не мислиш, че и е мечта да се спластмасамори в мазето ти ..забравена, изоставена или разкъснана от коварният ръб на някоя дупка ........ тъжна ..нелепа смърт ............ и гумите имат мечти

Страхиле ти пак ли получи факсимиле бре мацко??? :lol: :lol: :lol:

Иначе ето една случка преди 4-5 години с мойта първа колица.... и с помощта на 5-6 маймуни дето държаха + ръчна :roll: http://rpyx.data.bg/Pontiac_Grand_AM_burnout.AVI

Pontiac Grand AM 2.3 16V QUAD4 DOHC автоматик на предно :lol: :lol:

Бърнаут се прави много лесно и с предно и със задно....

С предно ако имаш повече поВер не ти трябва ръчна, просто даваш яката газ и меташ съединителя в багажника :lol: :lol: :lol:

Със задно се прави на пета, демек с десния крак даваш едновременно газ и спирачка и меташ съединителя...по принцип няма проблем, защото задните спирачки държат много по-леко (ако изобщо хванат) и една малка част от пушилката е от накладките :lol: :lol: :lol: :lol: При по-яки коли веднъж "тръгне ли" няма нужда от спирачка :roll:

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Съб 29 мар 2008 16:17

Най - лесно за тия със задно е да махнеш мъркучите за спирачките на задните колела!И съедениетеля се пуска до край и бързо а не се държи!Иначе спирачката не до край а някъде до половината и пак става.Аз пробвах със моето то е автоматик ама нещо не стана! :lol:

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Съб 29 мар 2008 19:39

pRo_4_LiFe написа:А тогава това как ще ми го обясните...?
http://vbox7.com/play:9e613cdb

хохо.. нз но като гледам след тръгването колко пушек има в колата.. тоя сигурно по 1 седмица го държи приятелката му на терасата да го духа вятъра да се измериша :) ахаха

съвет от най неопитния : ЗАТВАРЯЙТЕ СИ ПРОЗОРЦИТЕ И СПИРАЙТЕ ПОТОКА НА ВЪЗДУХ ОТ ВЪН ПРЕЗ ВЕНТИЛАЦИЯТА :snorkel01
не за друго.. да не ви се налага после да се нареждате до колата на автомивката :)))

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 30 мар 2008 14:17

как можете да кажете че ще се скъса жилото на ръчната немога да разбера? Просто това което става е ЕЛЕМЕНТАРНО ... ако са ти хубави гумите ... а и лоши да са ... рано или късно (като изключим пластмасовите галоши) предните добиват сцеплениое и започват да теглят колата ... като задните гуми се влачат с дръпнатата ръчна! Шанса да скъсаш жило на ръчната докато си спрял ... и след това да стартираш с пилене на гуми ... е 0%. Жило се къса в движение при рязко дърпане. Но пак казвам! Рано или късно винаги тръгва ... каквото и да правиш ... поне моята де ....
За ефектно изпълнение .... масло на асфалта ... малко .... спираш в/у него ..... слагаш 2 тухли пред задните гуми ... колкото е по-гладък асфалтът, толкова по-добре .... след което ... газ .... и тва е ...... докато се омиришеш яко! :)
За колите със задно ... се държи с левият крак съединителя , а с десния спирачка и газ ... като има два начина в зависимост от удобствотот на "водача" в случая Пилачът :) Пета ма спирачката и пулсации с пръстите в/у газта .... или пета на газта и пръсти на спирачката ... на мен лично ми е по удобно 1вото! :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 30 мар 2008 21:21

масло не трябва ...както демонстрирах днес ...чакам си клипчетата :twisted:

ето малък реверанс към колегите от АУДИ :)

Изображение

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пон 31 мар 2008 0:28

Tyan написа:...
Абе твойта правила бърнаут бе :D :shock

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 31 мар 2008 7:08

аз бех у шок ...това ми е първият,истински,качествен бърнаут :oops: и то въобще не давах газ до края ...и по едно време яко пушек и се напуших като змей ...мноо яко

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пон 31 мар 2008 7:27

Давай клиповете :twisted:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 31 мар 2008 8:24

ами снимаха ме ...и аз чакам :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 31 мар 2008 12:27

Tyan написа:ами снимаха ме ...и аз чакам :)

ей, човек като намери еФтини гуми и стаа нечовек.... ън мън

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 05 апр 2008 15:11

http://www.vbox7.com/play:d0b3a9e4
първият ми опит

Потребителски аватар
Stefan