Оп забравих
съединителя почна да буксува, а е на 12 000км.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
съединителя почна да буксува, а е на 12 000км.
Колеги съединителят е сменен преди 12 000км. марка SACHS, като го смениха беше по - твърд от стария, но ми казаха, че било нормално за някои модели. В момента не отделя високо, но буксува и почна да скърца
Може ли да е бил менте и да е за смяна или ....., незнам утре ще пътувам извън София (към 200км.) и се моля да издържи, не ми е проблем да го сменя, но е невъзможно да стане в момента.
Оп забравих
, колата е Jetta 2, 1.6 EZ
Оп забравих
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Може да е менте. Мирише ли? А сигурен ли си, че са ти сменили феродов, притискателен диск, лагер? С жило е предполагам? Как е жилото?
На мен така ми бяха сменили "всичко" , а се оказа, че само феродовия диск, лагера тропаше, 15 км след "майсторите ми пропадна педала, мъчих се да оправям нещата с регулиране на жилото, но уви... За няколко месеца и май няма 10к км сменях пак съединител, този път наистина всичко.
На мен така ми бяха сменили "всичко" , а се оказа, че само феродовия диск, лагера тропаше, 15 км след "майсторите ми пропадна педала, мъчих се да оправям нещата с регулиране на жилото, но уви... За няколко месеца и май няма 10к км сменях пак съединител, този път наистина всичко.
- Gal
jetttlii написа:Уж го сменяха познати, не мирише докато карам по нормални пътища, но тръгна ли да катеря на първа с повечко газ...
П.П. не ме плаши смяната, а факта, че ще трябва да почака с към 200 км. извънградско
На баир и на първа мирише? На дълъг път и само на пета няма проблем, да
Или не е зацепен правилно, или са ти сменили само феродовия диск. Или са пълни нещастници пак "майсторите" или е менте.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Gal написа:jetttlii написа:Уж го сменяха познати, не мирише докато карам по нормални пътища, но тръгна ли да катеря на първа с повечко газ...
П.П. не ме плаши смяната, а факта, че ще трябва да почака с към 200 км. извънградско
На баир и на първа мирише? На дълъг път и само на пета няма проблем, даПотропване чуваш ли? Като се затопли времето ще започне и по-често , особено в задръствания... И при мен го сменяха "приятели".
Или не е зацепен правилно, или са ти сменили само феродовия диск. Или са пълни нещастници пак "майсторите" или е менте.
Нямам намерение да чакам да се стопля
- Gal
само да те питам
като ти "смениха"съединителя върнаха ли ти старите части?
колкото го изтърпиш кара, зависи къде караш...
при мен след 3 месеца примерно и няколко хил.км. като я закарах да го сменят пак...новото феродо си беше заминало, а лагера разхлопан.
като имаш предвид, че колата ми си дойде на 150к и изкара още толкова с оригиналния съединител...с "новия" не изкара и 10к май...не пасата, една друга кола...
като ти "смениха"съединителя върнаха ли ти старите части?
колкото го изтърпиш кара, зависи къде караш...
при мен след 3 месеца примерно и няколко хил.км. като я закарах да го сменят пак...новото феродо си беше заминало, а лагера разхлопан.
като имаш предвид, че колата ми си дойде на 150к и изкара още толкова с оригиналния съединител...с "новия" не изкара и 10к май...не пасата, една друга кола...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”