Ами сигурно е здрав, защото колата си върви добре. Остава да му изрежа една мрежа и да я поставя на мястото на липсващата.
Не разбрах само как да го изключа в движение за проба ?!?!
Не мога ли да разбера по друг начин дали работи - обороти на някаква скорост, на място, максимална скорост .... или нещо друго?
Ако някой съфорумец от Асеновград или Пловдив иска да свали неговия дебитомер и да пробваме на мойта кола /или моя на неговата кола/ ще съм му много благодарен!
Май искате да кажете че трябва да се закачи на Vag-com /май така се казва/ и то в движение и да се видят стойностите от датччика. Препоръчайте някой в Пловдив или Асеновград.
1Z-почистване на дебитомер
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- masterbench
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Brezel написа:Sw!zz3r0 написа:А колко струва ориентировъчно, че и моя май е за смяна
твоя BOSCH ли е или Pierburg ?
Тука бях задал въпрос, но съвсем забравих темата, защото се самоуспокойх и просто спрях да го мисля, но ето че проблема наболя

Пробвах това с махането на буксата, както някой беше казал от 90к.с. все едно ставала 45к.с., е при мен все едно от 60к.с. стана 50к.с... имам впредвит че по принцип колата е нещо спъната, а като махнах буксата почти не усетих разлика. Имам и друг въпрос при работещ двигател на място, ако се извади буксата трябва ли да изгасне двигателя? И това с почистването ме заинтригува, мисля утре да го сваля да видя какво е положението, само с чистене ще се оправи ли

- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз моя като го свалих и почистих наистина усетих разлика. По лесно започна да си набира оборотите (да се пържи). Тука наскоро махнах и катализатора и сега върви безумно добре. Като база за сравнение бих използвал ето този случай: На гонките се дърпах с колега от форума с VW Golf 3 GTI 115к.с. като 3 поредни пъти го бия с 1 кола долу-горе... та разлика голяма има. Съжалявам за SPAM & OFFTOPIC-a
Върни се в “Дизелови агрегати”