какво да няправя с тази дроселова клапа за голф3 1.6 бензин.
адски скьпо нещо е,може ли да се ремонтира,или да я намеря втора употреба ?
Убуу, де! А що загавието на латиница?

mod edit: radotom
Marto0 написа:Според мен не е добра идея да се ремонтира, втора употреба може, но не знаеш на какво ще попаднеш.
П.П. Колега оправи заглавието, че ще улети темата.
chefito написа:Що да не е добраНали е развалена...кво може да и се случи повече...друг е върпоса дали някой е успял да я ремонтира...поне за сега само за временни закрепвания си спомням...
chefito написа:Marto0 написа:Според мен не е добра идея да се ремонтира, втора употреба може, но не знаеш на какво ще попаднеш.
П.П. Колега оправи заглавието, че ще улети темата.
Що да не е добраНали е развалена...кво може да и се случи повече...друг е върпоса дали някой е успял да я ремонтира...поне за сега само за временни закрепвания си спомням...
cooly написа:помощ !
какво да няправя с тази дроселова клапа за голф3 1.6 бензин.
адски скьпо нещо е,може ли да се ремонтира,или да я намеря втора употреба ?
Убуу, де! А що загавието на латиница?![]()
mod edit: radotom
SANDO 1 написа:ИАЗ съм със същия проблем колега искат ми 500 лв за нова клапа със стъпковото моторче казаха че при 1.6 75коня (АЕЕ двигателя)това е наи срещания проблем моя голф е края на 96 год. MOVIE EDITION със белите километражи много рядко съм виждал от тях. Пробвах със разглобяване на механизма със стъпковото моторче има едни пластинки контакни и едни потенциометри 4истих ги със контактен спреи ама фаида няма.Накрая откачих буксата на клапата и си настроих оборотите ръчно със жилото на газта сега държи 900 оборота ама сутрин иска форсиране докато е студен защото гаснеИ сега сбирам 500 лв защото така не се издаржа
radotom написа:Сваляй я, колега, отвори я внимателно, като запоняш точно кое къде и как е и я почисти с меко парцалче, дето не пуска мъх или книжна носна кърпичка, напоена със спирт.
При мен вече втора-трета година върза дикиш номера
SANDO 1 написа:Поръчах си нова клапа и като я сложат в понеделник дано всичко се оправи щото ми писна от разглобяване от адаптиране от чистене на писти и т.н. ОФ дано наи накрая да се оправи та като се кача сутрин да не ми тръгва деня със псувни
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта