Player с USB?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Gal

Re: Player с USB?

Мнениеот Gal » Вто 16 окт 2007 21:27

igci84 написа:"megalodon", какво е качеството на звука от тая джаджа. Касетофона улавя ли най-вече високите честоти.

Няма никакви корекции и със сиди не може да се сравнява никак, с прилично радио свири добре, но не разпознава 4гб флаш :) Идеята на това е да си оставиш някое старо радио и с този трансмитер... да не ти чупят стъклата за глупости. Не може да очакваш кой знае колко...

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Player с USB?

Мнениеот megalodon » Сря 17 окт 2007 16:05

igci84 написа:"megalodon", какво е качеството на звука от тая джаджа. Касетофона улавя ли най-вече високите честоти.

Не мога да кажа, че качеството е супер, но си свири доста прилично. Не знам конкретно за високите честоти :?

mufin
Автомобил:
Двигател:

за малко пари

Мнениеот mufin » Сря 17 окт 2007 21:49

за малко пари
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027304Много съм доволен - с 4 колони + 4 пищялки свири мн. добре.
Има ръчни настройки и много добър бас.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Чет 18 окт 2007 0:04

И все пак "Clarion" си остава най добрата оферта. Като се сетя за тия радио трансмитери се сещам за адапторните касети към които се включваше CD-то и беше голяма отврат. И като се има на в предвид че на не всеки касетофон ставаше тая врътка. И още нещо като искате нещо качествено да слушате нека то да е поне във FLAC-формат ;)

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Пет 16 ное 2007 22:12

Сони с USB,флашка 2гига и се раждаш.

Потребителски аватар
atashu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот atashu » Пет 28 мар 2008 2:34

vlado написа:Колега, като качество не съм го пробвал, но съм го виждал в магазина - "METRO" или "Технополис" - една джаджа, слага се вместо запалката, има вградени 128 МВ, USB вход за флашка с памет (има до 4 GB такива), бутони като на плеър и излъчва на няколко честоти в УКВ обхвата - хващаш го с радиото си. Преди месец-два беше 47 лв. с ДДС.

това е супер оферта..

loweza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот loweza » Пет 28 мар 2008 16:04

фм трансмитера върши работа като за баба ми там да чува нещо
има доста шум в сигнала, допълнително се смущава от улични жици и тем подобни и не на последно място не работи с папки
иначе става, дрънка там

Потребителски аватар
danypetkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danypetkov » Чет 03 апр 2008 1:53

колеги, може ли изобщи да се намери нещо качествено по магазините с USB до 150-200 лв ? или да се ровичкам по форумите и да си тарся 2ра ръка?

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Чет 03 апр 2008 14:55

maks написа:http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025227
аз съм с такова и съм много доволен.

Доволен! :wink:

Потребителски аватар
SpoileR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SpoileR » Пет 04 апр 2008 8:04

Аз вече една година съм със KYOTO от "Практикер" за 150лв, и съм ААААААДСКИ ДОВОЛЕН.

Има RADIO, CD, CDRW, MP3CD, USB И SD Слот. С падащ панел си е, има и "ЛАУД" и дистанционно. :lol:

Друго какво да иска човек? :wink:

Пайнери Майнери... :lol: 100% НЕ свири като кларионите и тн. но за мен е ПЕРФЕКТНА Инвестиция.

Чак ме хвана яд, че споделям... егати далаверата :lol:

Потребителски аватар
danypetkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danypetkov » Съб 05 апр 2008 16:42

SpoileR написа:Аз вече една година съм със KYOTO от "Практикер" за 150лв, и съм ААААААДСКИ ДОВОЛЕН.

Има RADIO, CD, CDRW, MP3CD, USB И SD Слот. С падащ панел си е, има и "ЛАУД" и дистанционно. :lol:

Друго какво да иска човек? :wink:

Пайнери Майнери... :lol: 100% НЕ свири като кларионите и тн. но за мен е ПЕРФЕКТНА Инвестиция.

Чак ме хвана яд, че споделям... егати далаверата :lol:

колега, мерси много че сподели за твойта инцестиция, досега не беше ми хрумвало, че в практикер може да продават авто аксесоари :) такмо гледам актуалния каталог и искам да попитам за един съвет относно плейъра, който имат в наличност в момента и обмислям да си купя:

ELITE авторадио SL - 5000 USB
USB/SD/MMC/WMA/MP3/CD/CD-R/CD-RW
AM-FM

моля, някой ако има инфо и наблюдения относно марката, като качество, да сподели дали е доволен, иначе е ясно че не е топ качество, но пък от друга страна има всичко, което ми трябва на една доста примамлива цена..? съвети ?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”