igci84 написа:"megalodon", какво е качеството на звука от тая джаджа. Касетофона улавя ли най-вече високите честоти.
Няма никакви корекции и със сиди не може да се сравнява никак, с прилично радио свири добре, но не разпознава 4гб флаш

igci84 написа:"megalodon", какво е качеството на звука от тая джаджа. Касетофона улавя ли най-вече високите честоти.
vlado написа:Колега, като качество не съм го пробвал, но съм го виждал в магазина - "METRO" или "Технополис" - една джаджа, слага се вместо запалката, има вградени 128 МВ, USB вход за флашка с памет (има до 4 GB такива), бутони като на плеър и излъчва на няколко честоти в УКВ обхвата - хващаш го с радиото си. Преди месец-два беше 47 лв. с ДДС.
SpoileR написа:Аз вече една година съм със KYOTO от "Практикер" за 150лв, и съм ААААААДСКИ ДОВОЛЕН.
Има RADIO, CD, CDRW, MP3CD, USB И SD Слот. С падащ панел си е, има и "ЛАУД" и дистанционно.![]()
Друго какво да иска човек?![]()
Пайнери Майнери...100% НЕ свири като кларионите и тн. но за мен е ПЕРФЕКТНА Инвестиция.
Чак ме хвана яд, че споделям... егати далаверата
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта