много правилноpropparo написа:Нека колегата се порови във Пежо форума,там мисля най-правилно и актуално ще намери отговор на въпросите си.

п.с. като тръгна да си купувам кола никога няма да питам някой какво да си взема

много правилноpropparo написа:Нека колегата се порови във Пежо форума,там мисля най-правилно и актуално ще намери отговор на въпросите си.
веселин написа:Добре - в крайна сметка не пренебрегвай и факта , че VW държи цени и при евентуална препродажба - докато ако решиш да шитнеш Пежото си на загуба отвсякъде
ikonoma написа:Според мен не! Търси нещо от VAG. Ако беше ново това Пежо, ще кажа да, но за стари автомобили не те съветвам да го вземаш. И аз мислех за такова Пежо, обаче разума надделя пред добрия дизайн. Сега имам Фабия SDI. Невероятно добър и икономичен автомобил. Освен това от 2001 г. имаме Октавия без никакви проблеми. Нищо не е правено по нея освен смяна на консумативи. А с френските бараки всяка година сменят предница.
Задължително огледай Skoda и Seat. Не са по-лоши от VW и Audi.
Matematiks написа:ikonoma написа:Според мен не! Търси нещо от VAG. Ако беше ново това Пежо, ще кажа да, но за стари автомобили не те съветвам да го вземаш. И аз мислех за такова Пежо, обаче разума надделя пред добрия дизайн. Сега имам Фабия SDI. Невероятно добър и икономичен автомобил. Освен това от 2001 г. имаме Октавия без никакви проблеми. Нищо не е правено по нея освен смяна на консумативи. А с френските бараки всяка година сменят предница.
Задължително огледай Skoda и Seat. Не са по-лоши от VW и Audi.
как ти се струва смяна на спирачни дискове предни на 24000 км и то за 300 и маина си лева и то да си ги платиш щот били консуматив и не влизали в гаранцията![]()
много са добри шкода няма що
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта