колата ми е голф 2 1.3 карборатор!! проблема е следния- след като е огася колата и постои 10 мин и не пали ,днес ходих на маистор и смених менбраните на испарителя уж било тва проблема,но ови след смянат анапраоо ми са еба мамата н аколата,хем не пали пак и няма хубажи обороти, и като и подажам малко гас плавно почва да шрекъсжа и на огасжани отижа иначе се исфорсиржа,ония са мъчи праи и ся ништо по зле моля помогнете плс от какжо може да е проблема!!
mod edit: vasstop
след като е огася колата и постои 10 мин - не пали
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
колата ти може би се дави, прегледай гумичките на електрическите клапани (може би от дях да изпуска), и след смяната на мембраните трябва да се направи една хубава центровка на газ. Но преди това е хубаво да се сменят въздушния филтър , и този на газта.
И профилактично накрая прегледай всички ел връзки по газовата: кабелни обувки, кабелчета към маса и т.н.
И профилактично накрая прегледай всички ел връзки по газовата: кабелни обувки, кабелчета към маса и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на клапана кадето е преди испарителя ли !!! и да попитам значи ония ми смени само двете менбрани кадето са острани големите и гумичките а постредата има една каза цхе била добре и неми е смени тя какжа роля играи може ли да е от нея!!! неска е засяках и ми гори мн 12 отива а преди ми гореше 8- 9 на 100 напраоо съм разорен
и не върви както трябва !!!! мерси предварително колега !!

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
kostov89 написа:колега мойи ли да попитам нешто!!! значи като е реголирам колата и като давам малко гас предръпва,,, без да намялам въздоха ,но след като намаля въздоха и е реголирам така работи добре!! въпроса ми е следния ще гори ли поиче така гас !!!
То колата си има един оптимален реглаж при който гори сравнително малко и върви сравнително добре. При това което си направил никой не може да каже ей тъй колко ще гори. Карай малко, засечи и тогава ще видиш
Върни се в “Автогазови уредби”