П.С. Очаквам вашите похвали и оплаквания
Как монтирах конусен филтър на Гофи :)
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как монтирах конусен филтър на Гофи :)
Колеги да ви се похваля, как монтирахме с едно приятелче конусния филтър на Гофи, колата не стана по-бърза, а и как с тея 60 кончета
, но педала на газта стана някак по-послушен, а и оборотите се нормализираха (със сигурност се дължи и на това, че позачистих дроселовата клапа)
А и мисля, че разхода падна с една идея
Важно е да ти е кеф на душичката в крайна сметка нали
.Снимки на крайния резултат има в гаража ми
))
Последна промяна от poinovito на Нед 06 апр 2008 17:13, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Volkov написа:ако този вариент е бил по-добър Ханс е щяло да го направи така, но според мене ще си докараш главоболя заради тая трЪбЪ!!!
Първо благодаря, за оплюването
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
poinovito написа:Volkov написа:ако този вариент е бил по-добър Ханс е щяло да го направи така, но според мене ще си докараш главоболя заради тая трЪбЪ!!!
Първо благодаря, за оплюванетои колега Волков какъв проблем че има колата от достъп на повече въздух, за сега симптоми не забелязвам. Лесно е да се плюе и критикува, но за мен като за новобранец в правенето на каквото и да било в колата освен, това си е постижение. Все пак можехте да вметнете някой друг съвет, но щом по ви бива в критиката, поста е ваш.Успех на всички
ами не че искам да оплювам но ми се струва че въздушеца му иде твърде много, тва си е мое мниение, красотата не я коментирам!!
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Току що оплю и изтри тунинга от лицето на земята (не че това е кой знае какъв тунинг, ама говоря общо). Се едно да отидеш при Далбак и да му кажеш "момче, излагаш се.. то ако това което правиш беше смислено, Ханс щеше да го направи в завода". Не е първото такова мнение което прочитам, за това така се изказвам.. не го приемай лично.Volkov написа:ако този вариент е бил по-добър Ханс е щяло да го направи така, но според мене ще си докараш главоболя заради тая трЪбЪ!!!
За въпросния Голф.. много хубаво че си направил нещо сам по колата си, само уважение за ентусиасти.. ама нужно ли е да си сереш на труда? С тази ВиК тръба с 5 променливи сечения се към по малко горе долу нищо не правиш.. Поразгледай малко снимки и инфо.. и ще се чукнеш защо така говоря.