Няколко проблема с Поло 1.9Д 1999

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Pyrokar
Автомобил:
Двигател:

Няколко проблема с Поло 1.9Д 1999

Мнениеот Pyrokar » Пон 07 апр 2008 17:10

Здравейте. Искам да попитам нормално ли е като пускам климатика на полото да чувам едно прищракване от двигателя. Звука е същия, който издава и самото бутонче вътре в колата :lol: . Или ако трябва много точно да го оприлича, то звучи ми като кликане с мишка.Карам го от година и нещо и чак сега го чувам това (или може би не съм му обърнал внимание преди). Страх ме е да не съм прецакал нещо като се опитвах да сваля пустата лампичка за осветлението на врътките на парното (така и не успях :evil: ), че по едно време се изнервих и поръчках малко, и побутах насам натам с една пинсета крушчицата.. Ама не знам какво мога да прецакам така, че да се чува този звук от двигателя.(или самия климатик може би)
И друго нещо, което ми направи впечатление е факта, че сутрин като паля, и въобще като е студена колата, лампичката на таблото за подгряването някой път светва, някой път не и трябва да върна ключа и пак да дам контакт и тогава светва. Това има ли начин да се оправи? И също така се питам дали дори и да не светва индикатора на таблото, пак подгрява?
Мерси предварително.

Потребителски аватар
pinsi
Автомобил: Polo 1.9D
Двигател: AEF 99

Мнениеот pinsi » Пон 07 апр 2008 19:01

Климата си е така,нали духа студено....Лампичката за свещите при всички ни прави така(или поне 90%)За повече инфо порови из Дизелови агрегати!И настъпай здраво.Успех

Pyrokar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pyrokar » Пон 07 апр 2008 19:10

Значи явно до сега не съм го пускал на спряла кола със спряно радио :P То вярно там, дето човърках, са само кабеляци.. Ама пуста параноя. А това с лампичката... Тъпа работа. Аз бях закарал колата на диагностика в сервиз на ДАФ близо до илиянци и после седмица си бачкаше нормално и след това пак по старо му.
Мерси все пак.

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пон 07 апр 2008 19:27

нормално си е споко и бензиновите с така просто вклучва и изклучва релето на командниа блок отпред до левиа рог вижда се на канал

Върни се в “Дизелови агрегати”