Здравейте. Искам да попитам нормално ли е като пускам климатика на полото да чувам едно прищракване от двигателя. Звука е същия, който издава и самото бутонче вътре в колата

. Или ако трябва много точно да го оприлича, то звучи ми като кликане с мишка.Карам го от година и нещо и чак сега го чувам това (или може би не съм му обърнал внимание преди). Страх ме е да не съм прецакал нещо като се опитвах да сваля пустата лампичка за осветлението на врътките на парното (така и не успях

), че по едно време се изнервих и поръчках малко, и побутах насам натам с една пинсета крушчицата.. Ама не знам какво мога да прецакам така, че да се чува този звук от двигателя.(или самия климатик може би)
И друго нещо, което ми направи впечатление е факта, че сутрин като паля, и въобще като е студена колата, лампичката на таблото за подгряването някой път светва, някой път не и трябва да върна ключа и пак да дам контакт и тогава светва. Това има ли начин да се оправи? И също така се питам дали дори и да не светва индикатора на таблото, пак подгрява?
Мерси предварително.