Най-накрая се сдобих с глава от PB... проект: Golf II GTI 8V
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера купих рейка+регулатор на налягане+инсталация за инжекторите на цената от 20лв, мисля, че беше добра покупка и доста изгодна, купих ги от колега от форума! Вече е закачена на мотора с инжекторите! С баща ми ни се върти в главите да го свалиме от стойката, една камбана от скоростите, стартер и да го палнеме на место! Ако ще го правим това, щу пусна клипче!
nasodotcom написа:Що не си сложиш най-баналния от 2е???или не си поръчаш един от някъде по-спортен, така или иначе си инвестирал доста пари, сменял си водачи, работи, един вал 272 или 276 ще ти дойде перфектно...
на тоя мотор ще му ходи спортен вал.
Имам шрик 276гр за хидр. повдигачи с козметични дефекти
ако искаш ще изпратя снимки.Бях се отказал да го продавам но това
което превиш ме изкефи
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Радвам се, че ти харесва колега, имаш ЛС между другото! Трябва да си помисля за този вал!
Ето между другото с какво се сдобих днес! Фланци 10мм и джанти ББС като от Голф 3 ВР6, само, че с 4х100 междуболтово! А и гуми взех преди няколко дни, бартеросах едни 195/65/15 за 195/50/15 Firestone Firehawk със 7мм грайфер! Благодаря на колегата pavko за добрата оферта за джантите! Ето и снимки!
П.П.: На снимката на гумите изглежда все едно някой се изакъл отгоре, ама е кал!
Ето между другото с какво се сдобих днес! Фланци 10мм и джанти ББС като от Голф 3 ВР6, само, че с 4х100 междуболтово! А и гуми взех преди няколко дни, бартеросах едни 195/65/15 за 195/50/15 Firestone Firehawk със 7мм грайфер! Благодаря на колегата pavko за добрата оферта за джантите! Ето и снимки!
П.П.: На снимката на гумите изглежда все едно някой се изакъл отгоре, ама е кал!

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:K_Power написа:Днес взех изпускателния колектор+двуцевката с голяма леща за 30лв! След малко ще постна снимки!
Абе ти си голям далавераджия бе !
Нали ве бате!

Така е, а фланците ми излезнаха по-малко от 10лв, един приятел на тате стругар ги направи и го почерпихме една бутилка ракия с малко мезе!

Иво, мое да се чуем тази седмица пиеме по кафе нейде из Софето!
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Двигателя изглежда много добреМного повече ми харесва така, отколкото ако го беше направил жълт, син, червен или някакъв друг цвят
За блок черното си е класика, а и има предимства! Ако го бях направил жълт ... е мерси, малко прах, да ти капне една капка масло от пръчката като я вадиш и като не я забършеш и налепи други лайна става много красива гледка, с червеното е същото! А и черното много готино се откроява с алуминия на главата, а пък с полирания алтернатор е още по-гот!

Ето и снимки на колектора!
Крисо!