честито

titon написа:да, можете да подавате вече молби за пренасяне към друг оператор, само при Мтел още никаква информация не видях все ощевъпреки че преди време са обявили, че стартират от 11 април
как ще обявят, нали те са най - потърпевши, лично аз имам две карти на Мтел и съм доволен, но много техни абонати само чакаха да се въведе тази услугаtiton написа:да, можете да подавате вече молби за пренасяне към друг оператор, само при Мтел още никаква информация не видях все ощевъпреки че преди време са обявили, че стартират от 11 април
brabus написа:Някой знае ли как ще става информирането на набиращия към кой оператор звъни? Аз (Мтел) ако звъня на абонат на Мтел(примерно), а той вече си е прехвърлил към Вивател или Глобул ще ме уведомявали преди да ме свърже, че реално е друга тарифата (друг оператор) на разговора?
Vizor написа:brabus написа:Някой знае ли как ще става информирането на набиращия към кой оператор звъни? Аз (Мтел) ако звъня на абонат на Мтел(примерно), а той вече си е прехвърлил към Вивател или Глобул ще ме уведомявали преди да ме свърже, че реално е друга тарифата (друг оператор) на разговора?
Да адаш..
значи като звъниш и ако номера му е на променен оператор ще ти го казва гласово..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта