АБСУРДИСТАН

golfer написа:red rider написа:[... Карах с 52 км в час при ограничение 50 км !!!!! Акта ми излезе 30 лв ....
това е невъзможно!
за 2 км/ч. и радара няма да ги отчете щото е нагласен поне на 60...
а глобата 30 кинта беше от 30 до 40км/ч над ограничението.
Последно през 2005 почерпих пекани Кат на входа на Русе / а неее на 15м км от Русе - горе на равното където е табелата при ограничение 50 влетях с 180 Хората разбрани почерпих ги / 20л/
Bob.Baev написа:Само 2 въпроса имам.
Ако във всяка полицейска/катаджийска кола имаше GPS + камера, това дали щеше да се случва???
и
Защо според вас когато имаше такова предложение, то бе отхвърлено???
kickd0wn написа:Bob.Baev написа:Само 2 въпроса имам.
Ако във всяка полицейска/катаджийска кола имаше GPS + камера, това дали щеше да се случва???
и
Защо според вас когато имаше такова предложение, то бе отхвърлено???
Наистина това е единственото решение на проблема. В целият цивилизован свят имат камери и микрофони полицаите само при нас няма, което води до отгвора на вторият въпрос.
Отхвърлено е защото всички тия боклуци няма да могат да се гушат ежедневно от рушвети. Няма да описвам моите премеждия с актове и фишове, но съм решил полицаи в катастрофа да видя няма да спра. Утайки.
, през 2006-та бяха направили следния експеримент вНяма ли някакви органи, които да обикалят цивилни из улиците и да проверяват дали служителите на реда си вършат работата или само се чудят каква простотия да изръсят и как да си изпросят някой лев
Трето и Четвърто РПУ в София. Тогава се проверяваше как реагират униформените, когато при тях се появи съвестен гражданин, намерил чанта с пари и документи. Резултатите бяха плачевни.
В едното районно двама сержанти взеха парите и изхвърлиха чантата в контейнер за смет, а в другото шестима униформени си направиха обилна вечеря с китайска храна
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта