термо патрон на карбуратора на G2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
golf_sport_team
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_sport_team » Пет 11 апр 2008 20:42

Изображение ето ми и карба и каква е разликата понеже несъм мн в час с тази техника!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Съб 12 апр 2008 4:23

golf_sport_team написа:Изображение ето ми и карба и каква е разликата понеже несъм мн в час с тази техника!

Така като го гледам карбуратора на снимката,не ти е регулиран правилно луфта между въздушната клапа и дифузьорната камера. :roll: :roll:
Тея немци защо не са си написали всичко по карбуратора??????
Колега сам казваш,че не си много в час с тази техника и спориш.Това 2Е дето го виждаш на карбуратора ти е модела,а 2 ти е серията.Тоест модел-2Е серия-2.следователно се получава PIERBURG-2E2.Ако не съм прав в горе написаното казвай да ти се извиня за дето споря с теб.
Ае със здраве :lol: :lol: :lol: :lol: И умната по пътищата,че идиоти много

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Съб 12 апр 2008 23:08

И умната по пътищата,че идиоти много!

да! и умници !

Потребителски аватар
golf_sport_team
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_sport_team » Нед 13 апр 2008 22:17

е този карбуратор е свален не е на колата и нее реголирван и се оказа че нямам термо ампулата както я обещах на колегата понеже явно като ми правиха ремонт на карба са решили да си направят бонус ! :lol: маисторите или другият вариянт е да са я забравили да я сложат :(

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 14 апр 2008 14:01

golf_sport_team написа:е този карбуратор е свален не е на колата и нее реголирван и се оказа че нямам термо ампулата както я обещах на колегата понеже явно като ми правиха ремонт на карба са решили да си направят бонус ! :lol: маисторите или другият вариянт е да са я забравили да я сложат :(

Егати майсторите :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Пон 14 апр 2008 16:34

дайте идей че и аз го строших
засега съм го изолирал и подвижното палче съм го застопорил да държи некви ниски обороти, ама докато е студена гасне като загрее, си праи квото си иска ..

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 15 апр 2008 4:08

disela написа:дайте идей че и аз го строших
засега съм го изолирал и подвижното палче съм го застопорил да държи некви ниски обороти, ама докато е студена гасне като загрее, си праи квото си иска ..

доктор Люси няма нито един смъртен случай на карбуратор. :lol: :lol: :lol: :lol:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=29623

Madison
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Madison » Вто 15 апр 2008 9:29

Здравейте колеги. Преди 2 год имах такъв проблем и мога да ви дам идея как да го решите евтино, но това е при положение че термопатрона си работи а са счупени само пластмасовите щуцери за маркучите. Значи тях(щуцерите) ги отрязах и изпилих напълно, с маркуч 2 и скоби 3 свързах термоампулата 4 с капачка 1 която ми направи стругар за 30 мин работа.Пластмасовия корпус на термоампулата 4 го пробих челно за да си влиза нормално антифриз. Сори за грозната рисунка :lol: но се надявам да съм бил полезен на някого. Размери не помня, но разтоянието до капака на клапаните е малко и трябва да се внимава
[/img]http://picbg.net/u/20865/13246/129544.jpg

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Чет 17 апр 2008 19:36

колега ако са счупени само щуцерите,секи стругар може да ги направи.първите 2 пъти като ги правих ми струваше по 3лв. но вече нищо нестава от целия корпус!малко да се поопарича и отиам за нов!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”