XpacTa написа:В един от старите епизоди на топ гиър показаха учудващо проста противопожарна система за кола - значи едно пластмасово или гумено маркуче върви по капака на двигателя и е така прекарано че да минава над всичките важни части, които биха могли да се запалят и е свързано с един стандартен пожарогасител, като цялата система си е под налягане. В момента в който се запали някоя част огъня почва да нагрява маркуча и в един момент го стопява и от там се излива прахта под налягане точно на необходимото място и потушава пожара.
Колеги ,на всички локомотиви има инсталация ,подобно на описаната по-горе,не е нещо ново,но трябва и Вие да сте подготвени за такова нещо.Много от шофьорите нехайно си карат колите без никакъв пожарогасител или полупразен,а и не всички са прочели начина на употреба,защото за различните модели е различен.Много често пожарогасителя е в багажника и често затрупан с багаж.
Колкото за самата ситуация,аз бях в рейс 84 към 19.05 ч,беше направено отцепване на района от полицаи и по колата се довършваха огледи от пожарникарите.Както тук ,така и преди при пожара във влака се чуваха фрази ,че ако повече хора се бяха включили да помагат отколкото да снимат ,резултата нямаше да е такъв.
Педи 20 г едно Пежо 404 се беше запалило преди светофара на бул "В.Левски " и ул "Искър",с колега ,който ме возеше спряхме и с течен пожарогасител започнахме да помагаме,но друг колега с голям прахов пожарогасител успя да загаси.От тогава на колите които съм карал съм взимал само прахови 3- 4 кг.Засега не съм имал случай по колите ми да имам пожар,за разлика от времето когато работех като локомотивен машинист .