Преди 10-ина дена се сдобих и аз с Пасат Б5 ,1.8 125кс, 31.12.1999г., с климатик ,нов внос от Италия.Първоначално исках да си взема Голф4 но на човека който, ми търсеше колата му изпадна първо Пасат-а и каза че е много запазен та ,реших да отида да го видя в Италия и ако ми хареса да го взема.Колко път бих не ми се говори.Но колата ми хареса и реших да я взема . На място се оказа че е с газова, което ми се струва добре.Излезна ми с автовоза 4300евро.Колата е доста запазена въпреки че, ми се струва е седяла известно време без да се кара.Много прахоляк имаше по неяа, та даже и слама и пръст.Явно човека си я е карал по полето.
Та имам доста въпроси.Доста неща не са ми ясни още.Примерно незнам дали газовата е инжекцион, до акумулатора имам железна кутия в която влизат и излизат кабеляци и предполагам е май за газ-та?А ето и малко снимки-лошо качество са но са от телефон.Отвън е перфектна.Само съм я измил вътрешно и външно . дори не е пастирана.
Още не съм я карал много че днес и взех транзитни номера а утре ще я регистрирам.Нещо ми се струва мудничка.Имам и Голф2 1.6 90г няма ткова яко животно, много съм доволен от него, но вече си е дъртичък пък и е с две врати а имам дете.Но не мисля да го продавам.
На първо време капачето на огледалото на сенила е счупено, централния плафон на тавана между шофора и пътника до него ще изпадне,светлинките на централните отвори за въздуха и на шофъора не сверят ни това са дребни неща.Дано като отида на майстор да няма о-сериозни ядове.Дайте препоръки за сервиз да я обслужа и да направя диагностика на газовата??