Не знаех че Поло комби е над 4.40 , ама щом казвашbrabus написа:Аеродек е в класа на Поло комби и е малка според мен.

vw16v написа:С този бюджет най-добрия ти вариант е опел вектра,ще е по-нова година около 99-2000 и в добро състояние или Нисан Примера 98-2000 г.,Хонда Акорд 97-8 ,Шкодата също е добър вариант,но ще е от първите до 2000 г. с отвратителното табло и тапицерии дето са,а Пасат или А4 за тези пари трябва да е 96 -7,в най-добрия случай 98 г.,а ако се случи малко по-нова ще е зверски омуфкана.Освен това бензинова доста трудно ще намериш свястна. Вчера обикалях Горубляне и Дупница и бензинови в добро състояние не намерих, хем бях готов да дам и някой лев повече.Продават се предимно със сдробени ТДИ мотори ,дето им е взет отдавна огъня и с доста други кусури от типа на тежки удари зле направени и искат бая пари още за да стават за нещо.Има тук таме някоя читава що годе,но на цени около 13-14 хил.лв.-неразумно висока цена за кола съвсем близо до десетата си година . Между другото ако горната граница на бюджета ти е 9000 направо забрави за А4 и Пасат.Не забравяй,че освен цената на която плащаш колата на търговеца имаш обслужване /ролки, ремъци, масло, водна помпа/около 500-600 лв.гражданска/около 200 лв./,каско/500-700 лв./,регистрация/около 130/,все някой носач или накрайник ще излезе за смяна както и някоя друга дреболия,та като цяло от 9000 лв. покупна цена с всичко ще ти легне между 10500-11 хил.лв.Ауди А4 иначе един чудесен автомобил много приятен за каране.по мое мнение е доста тясна вътре,особено отзад е по-тясно от Голф и не е особено подходяща за семейна кола. За носачите тва са пълни простотии ,че два пъти годишно ще ги сменяш и т.н.градски легенди разправяни от хора дето са чули недочули какво им е разправял някой измекяр дето е сменял разбит носач или накрайник с такива втора употреба или ментета на 1/3 от цената на свястните части и никога не се имали такава кола.Подръжката не е страшна ,нито пък е чувствително по-скъпа от на която и да е кола от това поколение автомобили от същия клас,на който и да е производител.Успех в търсенето !
hristomirov написа:Колега, а 124-ка комби от последните две години - първата Е класа (94-95та)? Аз бих избрал такава - огромна, удобна за каране, с комфортна возия, здрава и ако е с дизелов двигател - много икономична. Поддръжката е съпоставима с пасат В3-В4 като цени, минусите са че визуално автомобилът изглежда вече доста ретро и рядко изпадат запазени екземпляри.
zdravko_dimitrov1986 написа:Първо обслужването ще и доста скъпо, второкато дизайн не ми допада, и на всичко отгоре е със задно предаване.
А колкото до Аудито, като интериор наистина е много добро, но просто ми се струва малко, а и междуосието му е най малко.
Са се сетих за Ауди А6, от около 97-98г.. Как ви се струма този вариант. Препоръчителен двигател, със задоволителен разход и динамика![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта