Gigabyte написа:И аз го имам същоя проблем(явно много 2ки го имат, както и много други еднакви проблеми типични за 2ките).Пробвах едно копче от старата ми единичка ,но въобще не можа да тръгне с него(незнайно защо) и чак сега видях тази тема и ще пробваме с този бушонЯ обяснете къде по-точно се намира или е на обикновенното си място от лявата страна
misho_golfa написа:махашп кората под жабката има едно там несхто не знам какфо е като кора махаш я и виждаш моторчет, изваждаш го след това има една като бяла пластинка на която са кабелите махаш я и вътре на нея ще видиш един (зелен маи беше)Термобушон(прилича на диод)даваш му на късо и ако трагне парното махаш бушона и лепиш некакаф кажел на негово място,.Gigabyte написа:И аз го имам същоя проблем(явно много 2ки го имат, както и много други еднакви проблеми типични за 2ките).Пробвах едно копче от старата ми единичка ,но въобще не можа да тръгне с него(незнайно защо) и чак сега видях тази тема и ще пробваме с този бушонЯ обяснете къде по-точно се намира или е на обикновенното си място от лявата страна
Gigabyte написа:misho_golfa написа:махашп кората под жабката има едно там несхто не знам какфо е като кора махаш я и виждаш моторчет, изваждаш го след това има една като бяла пластинка на която са кабелите махаш я и вътре на нея ще видиш един (зелен маи беше)Термобушон(прилича на диод)даваш му на късо и ако трагне парното махаш бушона и лепиш некакаф кажел на негово място,.Gigabyte написа:И аз го имам същоя проблем(явно много 2ки го имат, както и много други еднакви проблеми типични за 2ките).Пробвах едно копче от старата ми единичка ,но въобще не можа да тръгне с него(незнайно защо) и чак сега видях тази тема и ще пробваме с този бушонЯ обяснете къде по-точно се намира или е на обикновенното си място от лявата страна
Мерси много колега![]()
nosex написа:Колеги, имам същият проблем с Polo 91г.Някой може ли да сподели къде се намира този бушон при мен?
Ами отначало го пръсках с WD40 но държеше по 2 седмици и го смазах грес а иначе сега имам оръжеина смазка (финна грес)ама как да махна този грес който съм сложил преди това.А до полюсите - не съм ги обърнал щото около една седмица работеше без проблем.Smoke написа:с оръжейна смазка или контактно спрейче го фъскаш...а иначе виж като си го свалял дали не си му обърнал полюсите....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта