Ако знае някой ще съм благодарен да сподели
Автомобили втора ръка от официалния вносител?
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Автомобили втора ръка от официалния вносител?
Почти съм сигурен, че имаше подобна тема, но не мога да я открия. Имам спомени, че преди юнитрейд продаваха и стари фолксвагени при тях, не само чисто нови. Дали и Порше продължават да го правят? Например да продават голф 3-ка или 4-ка
buy back в българия е пълен ташак както всичко хубаво,което се пренесе на наша почва и се остави в ръцете на българи да го движат .Общо взето там прекарват човека дето си връща колата и му я оценят по някакъв трънски курс.Оттам я пускат в продажба на висока цена близо до цената и като нова,което обезмисля цялата далавера,т.е. далавера има ,но за търговеца голяма хем печели от продажбата на новата кола,хем от горницата на върнатата ,а за купувача остава греда.Тук таме изпадат и изгодни оферти,само че те въобще не виждат бял свят и се връткат между свои хора само. Livin' in BG
П.С.Те на вносителите цялата им работа е такава общо взето реклами ,приказки за отстъпки и накрая примерно получаваш срещу цената от рекламата голо като пушка бяло триврато поло с 1.2 мотор и най гадното пластмасово табло на земята + бонус загуба на близо 10 хил.лв. при препродажба след три години на един вече полуразпаднал се автомобил,който си е изкарал проектния експлоатационен срок .
П.С.Те на вносителите цялата им работа е такава общо взето реклами ,приказки за отстъпки и накрая примерно получаваш срещу цената от рекламата голо като пушка бяло триврато поло с 1.2 мотор и най гадното пластмасово табло на земята + бонус загуба на близо 10 хил.лв. при препродажба след три години на един вече полуразпаднал се автомобил,който си е изкарал проектния експлоатационен срок .
-
dimovcheto
- Автомобил:
- Двигател:
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Приятел си взе на тоя принцип преди месец и половина от Шкода една Фабия 2003, високото ниво на оборудване (климатик има и т.н.) + някаква гаранция 2-3 месеца. За 7к лв
Вече е минал към 35к км и е сменил само гърнета - това според мен си заслужава, чак не мога да го повярвам но е факт, без никакви връзки, просто отишъл и взел.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Приятел си взе на тоя принцип преди месец и половина от Шкода една Фабия 2003, високото ниво на оборудване (климатик има и т.н.) + някаква гаранция 2-3 месеца. За 7к лвВече е минал към 35к км и е сменил само гърнета - това според мен си заслужава, чак не мога да го повярвам но е факт, без никакви връзки, просто отишъл и взел.
За месец и половина 35к км. Твоя приятел добре кара.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”