sashobas написа:Аз също се интерисувам дали пасва предния мост (магарето)от тройката на двойката.
alpine написа:Не ме чакай мене аз много се мотамИначе никакви проблеми няма да имаш за купето (говорим за здраво купе) . Във Варна вече да видиш Вр6 в двойка си е нещо нормално , хората се чудят дали не са фабрични такива
Пантерата е обсебил варненските голфаджии
FreeSoul написа:sashobas написа:Аз също се интерисувам дали пасва предния мост (магарето)от тройката на двойката.
Мостовете Ники ми каза,че са еднакви, този уикенд ще разбера със сигурност като го почнем.
Аз лично ще си ползвам мост-а от тройката, за да избегна побългаряването на тампоните на мотора, а също така и цялата спирачна система.
FreeSoul написа:Има един колега тук от Сливен със Джета АБФ и тройково табло, можеш да потърсиш информация от него.
Не е нужно да сменяш моста, както каза колегата.
От опит мога да ти кажа да си намериш цял донор, защото иначе става едно търсене и събиране което може да продължи доста време.
Тампоните са различни/поне при мен/само единия беше същия по-спомен.
Tinko написа:FreeSoul написа:Има един колега тук от Сливен със Джета АБФ и тройково табло, можеш да потърсиш информация от него.
От опит мога да ти кажа да си намериш цял донор, защото иначе става едно търсене и събиране което може да продължи доста време.
Ок Благодаря! А как му е ника на колегата?
vwvic написа:Tinko написа:FreeSoul написа:Има един колега тук от Сливен със Джета АБФ и тройково табло, можеш да потърсиш информация от него.
Ок Благодаря! А как му е ника на колегата?
pesho34 май за него става въпрос
По въпроса за дисковите отзад, само трябва да си вземеш осите на лагерите (главините) апаратите жилата на ръчната и си готов![]()
п.п.И аз сега ще се вкарвам в този филм
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта