golf 4 скърцане на табло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
silok
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

golf 4 скърцане на табло

Мнениеот silok » Пон 21 апр 2008 9:44

golf 4 , 99г колеги имам проблем са скърцането на таблото! как може да се изолира че много дразни. особено като минавам по неравен път :drive

Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Thriller » Пон 21 апр 2008 14:27

Разглоби го и му претигни болтовете на някой болтове има гумички ако са скасани ги смени!За разгобяването ти трябват еврейски звезди..И след туй не би трябвало да има причина да скърца !

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 21 апр 2008 14:32

След разглобяването най-много да се разскърца повече.Като за начало виж точно от кво скърца - табло,кори,касетофон/в 80% от случейте е той/.........
P.S.За трайно спиране на скърцането ти препоръчвам Ауди,БМВ.... :lol: С евтинажчето Голф не става :cry:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 18:44

Тя тази тема много дъвкана ама от скърцането на Голфа спасение няма за таблото не те съветвам да го разглабяш че ще стане по лошо,опитай се да изолираш проблема по места ослушай се кое и къде точно ти скърца и действай там.И при мен скърца ама спасение няма пръскам с ВД40 подлагам разни дунапрени и тем подобни ама ядец не става :lol: По хубав път не скърца нищо,другия варянт колегата Rabbit_TDI ти го каза,и аз май на там съм се насочил.Колега Голфа от към матеряли използвани в интериора,напасване и т.н. е пълен боклук :evil:тъжно но факт :cry:

mufin
Автомобил:
Двигател:

А

Мнениеот mufin » Пон 21 апр 2008 19:02

За да скърца толкова много, най-верочтно някой преди теб го е разглобявал вече.
Така че ти препоръчвам да го разглобиш внимателно (ако не си сигурен че няма и ти да изпочупиш още щипки, викай майстор) да огледаш щипки и сглобки. Която е счупено да го смениш.

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 19:10

Ама той колегата не казва къде точно му скърца,на мен примерни ми скърца от касетофона и под него от пепелника и капачето където са буксите за диагностиката ако е от там не мисля че трябва да разглабя цялото табло :roll:

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Пон 21 апр 2008 19:18

е да де.
Като карах пасата, така ми скърцаше от задните кори.
Оказа се че няма и половината щипки. Купих, сложих, подмених дунапренчето - и заспа!

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 19:24

Ами това е рецептата колега подмяна на уплътнения и щипки,то вътре в четворката всичко е на щипки тъка че сменяй даже и да ти изглеждат здрави ако сложиш нови ще държат по силно от инъче здравите стари.Сменяш пръскаш с ВД40 и тъка...и аз ще го правя ама по нататък.

Потребителски аватар
silok
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот silok » Пон 21 апр 2008 19:59

колеги прави сте просто не трябваше да се разделям с моето audi a6 c4 но нали се гледаме годината на колата че заради това преди седмица взех голфа ама нещо нито комфорта нито вътре екстрите нещо леко се разочаровах :cry:

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 20:18

Аз щях да купувам Е46 или А4,ама тъка се случи че взех Г4 вече започвам да мисля за смяна и аз леко съм разочарован :lol:Абе направо се пре..ах ама както и да е,а инъче от към подръжка си е бая солено голфчето :twisted:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 22 апр 2008 7:23

forski написа:Аз щях да купувам Е46 или А4,ама тъка се случи че взех Г4 вече започвам да мисля за смяна и аз леко съм разочарован :lol:Абе направо се пре..ах ама както и да е,а инъче от към подръжка си е бая солено голфчето :twisted:

Ако мислиш че BMW-то и Audi-то са по-евтини за потдръжка.....малко си се объркал :wink: А иначе при мен от време на време се чува поскръцване откъм пепелника но като цяло съм доволен от "шумността" на интериора !

Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Мнениеот Vask0 » Вто 22 апр 2008 8:57

Според мене много зависи от колата в какво състояние е и кой колко си е играл с нея!Ако корите са сваляни 5545 пъти и некви други неща просто няма начин да не скърца!Ако пък не са пипани съм обеден че няма да скърца!Пък и хора германците не са правили коли за дупки.Ако няма дупки няма да скърцат нали така?Просто в България няма хубави пътища!

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 22 апр 2008 8:59

Тъкмо щях да пускам тема и преди го бях чул и ми се струваше че идва отзад а вчера цял ден като че ли отпред отдясно някъде и реших че са пружини или нещо такова и аз го купих тоя гол преди 3 седмици егати честно ли таблото му е калпаво, че той на 4 години кола :)))))
иначе е екстра и е тих на дълъг път и мотора му се справя добре хмм ...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 22 апр 2008 9:02

По принцип ако я постегнеш внимателно нямаш грижи - просто идеята ми е да не се юркаш сичко да разглобяваш.Също така уплътнения и дунапренчета отихва за 1 месец и после става по-лошо.Писано е много - мое мнение първо регулирай ключалките за вратите и второ добре си закрепи касетофона :!: След това е ВД40 и после нататък.Голфа е с добро качество на изработка ,но няма положките и скъпата пласмаса като на премиум класа/в общи линий в класа си е най-добре ,а като визия таблото е като на скъпа кола дори/.

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 22 апр 2008 10:31

е той не е евтин тоя голф чак да кажеш че е евтин :) 2003та е произведен първа регистрация му е август 2003 за 4 години егати колата дето се е разскърцала а всицчко и е фабрично не и личи д ае разглобявана :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”