golf 4 скърцане на табло
- silok
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf 4 скърцане на табло
golf 4 , 99г колеги имам проблем са скърцането на таблото! как може да се изолира че много дразни. особено като минавам по неравен път 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Тя тази тема много дъвкана ама от скърцането на Голфа спасение няма за таблото не те съветвам да го разглабяш че ще стане по лошо,опитай се да изолираш проблема по места ослушай се кое и къде точно ти скърца и действай там.И при мен скърца ама спасение няма пръскам с ВД40 подлагам разни дунапрени и тем подобни ама ядец не става
По хубав път не скърца нищо,другия варянт колегата Rabbit_TDI ти го каза,и аз май на там съм се насочил.Колега Голфа от към матеряли използвани в интериора,напасване и т.н. е пълен боклук
тъжно но факт 
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
А
За да скърца толкова много, най-верочтно някой преди теб го е разглобявал вече.
Така че ти препоръчвам да го разглобиш внимателно (ако не си сигурен че няма и ти да изпочупиш още щипки, викай майстор) да огледаш щипки и сглобки. Която е счупено да го смениш.
Така че ти препоръчвам да го разглобиш внимателно (ако не си сигурен че няма и ти да изпочупиш още щипки, викай майстор) да огледаш щипки и сглобки. Която е счупено да го смениш.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:Аз щях да купувам Е46 или А4,ама тъка се случи че взех Г4 вече започвам да мисля за смяна и аз леко съм разочарованАбе направо се пре..ах ама както и да е,а инъче от към подръжка си е бая солено голфчето
Ако мислиш че BMW-то и Audi-то са по-евтини за потдръжка.....малко си се объркал
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Според мене много зависи от колата в какво състояние е и кой колко си е играл с нея!Ако корите са сваляни 5545 пъти и некви други неща просто няма начин да не скърца!Ако пък не са пипани съм обеден че няма да скърца!Пък и хора германците не са правили коли за дупки.Ако няма дупки няма да скърцат нали така?Просто в България няма хубави пътища!
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Тъкмо щях да пускам тема и преди го бях чул и ми се струваше че идва отзад а вчера цял ден като че ли отпред отдясно някъде и реших че са пружини или нещо такова и аз го купих тоя гол преди 3 седмици егати честно ли таблото му е калпаво, че той на 4 години кола
))))
иначе е екстра и е тих на дълъг път и мотора му се справя добре хмм ...
иначе е екстра и е тих на дълъг път и мотора му се справя добре хмм ...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
По принцип ако я постегнеш внимателно нямаш грижи - просто идеята ми е да не се юркаш сичко да разглобяваш.Също така уплътнения и дунапренчета отихва за 1 месец и после става по-лошо.Писано е много - мое мнение първо регулирай ключалките за вратите и второ добре си закрепи касетофона
След това е ВД40 и после нататък.Голфа е с добро качество на изработка ,но няма положките и скъпата пласмаса като на премиум класа/в общи линий в класа си е най-добре ,а като визия таблото е като на скъпа кола дори/.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”