Автосервизи ГТП Цени

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 28 ное 2005 22:04

HF написа:.. сервиза е до ЦСКА, би трябвало да ти е удобен...

Удобен ми е. Къде точно до ЦСКА? Дунев ли?

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 29 ное 2005 12:15

Vlad777 написа:
HF написа:.. сервиза е до ЦСКА, би трябвало да ти е удобен...

Удобен ми е. Къде точно до ЦСКА? Дунев ли?

точно май тоя е. иначе аз там минах за 5 мин дадох 20 кинта и напред :) изобщо нямам желание иначе да минавам прегледа ''както си трябва'' :lol:

Потребителски аватар
mechoklecho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mechoklecho » Вто 29 ное 2005 12:20

Rumen написа:Има и едно СБА в Младост-3, там излиза 7.00лв. ако имаш Гражданска в ДЗИ...

Къде точно се намира това? :)

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Вто 29 ное 2005 14:13

Ако знаеш маршрута за автобус 305 - улицата по която се движи преди да завие по шосето свързващо Младост с Горубляне в дясно се вижда сервизен комплекс - той също е на СБА.

Вероятно е да не си ме разбрал много добре, затова погледни тук: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=947de ... x=40&iy=11
това са жълтите карета, които виждаш в дясно а достъпа до тях (не е показан на картатата) е продължение на улицата между блокове 352 и 353 (ж.к. Младост-3)

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Вто 29 ное 2005 15:25

Ето тук има сервиз на СБА (5-7лв. щом имаш Гражданска в ДЗИ) и не са много взискателни - минавал съм с неработещо осветление на номера и счупено странично огледало.
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?sid=e62b616694d6ebe8bba17ff9649cdef7

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 30 ное 2005 2:25

inoi написа:Ето тук има сервиз на СБА (5-7лв. щом имаш Гражданска в ДЗИ) и не са много взискателни - минавал съм с неработещо осветление на номера и счупено странично огледало.
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?sid=e62b616694d6ebe8bba17ff9649cdef7

Тоя линк ме праща директно на началната страница на бгмапс. Моля дай адреса. Мерси!

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Сря 30 ное 2005 9:50

Vlad777 написа:
inoi написа:Ето тук има сервиз на СБА (5-7лв. щом имаш Гражданска в ДЗИ) и не са много взискателни - минавал съм с неработещо осветление на номера и счупено странично огледало.

Тоя линк ме праща директно на началната страница на бгмапс. Моля дай адреса. Мерси!

Адреса точно не го знам , обаче :
Примерно караш от Хладилника по бул. Черни връх в посока околовръсното, подминаваш светофара на Сребърна и следващата пряка е Филип Кутев. Завиваш надясно по нея и караш направо. Сервиза се намира на около 500-1000м от дясната страна.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Сря 30 ное 2005 9:58

Съжалявам че има някакъв проблем с линка (явно зависят от времето сесията или каквото и да е там, по-същественото е, че не ти е свършил работа). Ще се опитам да те "заведа" до там. Значи отиди на www.bgmaps.com, горе, в дясно в полето "търси УЛИЦА/АДРЕС" напиши: град - София; ул./ж.к. - Младост; №/блок 352. Ще те "заведе" на мястото. Мислено продължаваш улицата между блок 352 и 352 на изток (надясно) през ливадата към жълтото каре. Жълтото каре в същност се води СБА-Младост, и в реалния свят мислено прокараната от теб улица съществува. Защо обаче не е отразена на картата на BGMAPs - това вероятно могат да ти отговорят само те.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 30 ное 2005 19:58

Благодаря на всички за отговорите!

Днес не успях нищо да свърша, и от утер съм нелегален Drive

Ще гледам утре да успея да отида в този в Младост и да мина там щом няма проблеми!

mirogti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirogti » Нед 04 дек 2005 16:24

Vlad777 написа:Ами то и във фулда до нас на Симеоновско шосе е 25 лв. ама ме интересува по-евтино дали има ако знае някой
Долна ЛЪЖА ЗА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ Е 20 ЛВ.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 04 дек 2005 21:47

ЕЕЕЕ, а стига де хаха
Чак пък долна лъжа...

Както и да е. Отидох в СБА Младост да си направя прегледа и оня чичка кат почна да се заяжда... Чак ми заяви, че нямам право със затъмнени стъкла... Викам АЛОООООО! Аз с ченгетата се разправям и ги карам да си четат закона за домашно, а ти ли ше ми се правиш тука на интересен?!? Оня вика на си ти документите няма да минеш! Теглих му една просташка майна и си отидох с мръсна газ и си дадох 25 лв. за преглед и така.

Сложи ли го там оня чичка и си мисли, че още живееме по времето на комунизма, когато ходиш да се молиш на каналите на КАТ да ти сложат лепенка. Да ама не - не е той тоя дет ше ми два наклон на К*РА!

Деееба изрудите тия в СБА. Нямаш никъв шанс да ползваш отсъпката от ДЗИ при положение, че караш Голф2. Оня преди мене бахти скандала направи на некъв човечец с опел след 2000 г. дето сичко му беше екстра... не му работела лампичката за номера и щял да го връща. Ми аз изобщо нямам?!? Алооооо! Писна ми от разбирачи дееба!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 04 дек 2005 21:55

владо казах ти: в квартала си е ектра и не се занимаваш с глупости ;)

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пон 05 дек 2005 17:24

Vlad777 написа:ЕЕЕЕ, а стига де хаха

Както и да е. Отидох в СБА Младост да си направя прегледа и оня чичка кат почна да се заяжда... Чак ми заяви, че нямам право със затъмнени стъкла...
...
...
...

Деееба изрудите тия в СБА. Нямаш никъв шанс да ползваш отсъпката от ДЗИ при положение, че караш Голф2. Оня преди мене бахти скандала направи на некъв човечец с опел след 2000 г. дето сичко му беше екстра... не му работела лампичката за номера и щял да го връща. Ми аз изобщо нямам?!? Алооооо! Писна ми от разбирачи дееба!

Разправя Ви бат' Румен за СБА-то в Младост пичове, ама нещете да слушате :wink:

Rumen написа:...
Има и едно СБА в Младост-3, там излиза 7.00лв. ако имаш Гражданска в ДЗИ. Но не препоръчвам да ходите там - Като видят, че си от "безплатните" ти го изкарват през носа. Проверяват всичко по устав. Светлини, ходова част и спирачки изобщо няма да коментирам. Задължително актуален стикер на газовата бутилка и паспорт на уредбата, всякакви глупости като триъгълник, обдихвател в аптечката, крик, резервна гума и за кавото още там се сетите (включително вода в казанчето за обмиване на стъклата и недай си боже да не Ви е запушена пръскалката на задното стъкло). Пожарогасители тип "дезедорант" не се признават ! Педанти до умопобъркване !
...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 05 дек 2005 17:26

Бат Румене, ако погледнеш по-нагоре ще видиш inoi ко е написал.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пон 05 дек 2005 17:34

Vlad777 написа:Бат Румене, ако погледнеш по-нагоре ще видиш inoi ко е написал.

Е, по всичко личи, че двамата с теб не сме имали този късмет.
В същност моето намерение беше да Ви предпазя от това, а Ваше право на избор е на кого да се доверите.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”