HF написа:.. сервиза е до ЦСКА, би трябвало да ти е удобен...
Удобен ми е. Къде точно до ЦСКА? Дунев ли?
inoi написа:Ето тук има сервиз на СБА (5-7лв. щом имаш Гражданска в ДЗИ) и не са много взискателни - минавал съм с неработещо осветление на номера и счупено странично огледало.
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?sid=e62b616694d6ebe8bba17ff9649cdef7
Vlad777 написа:inoi написа:Ето тук има сервиз на СБА (5-7лв. щом имаш Гражданска в ДЗИ) и не са много взискателни - минавал съм с неработещо осветление на номера и счупено странично огледало.
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?sid=e62b616694d6ebe8bba17ff9649cdef7
Тоя линк ме праща директно на началната страница на бгмапс. Моля дай адреса. Мерси!
Vlad777 написа:ЕЕЕЕ, а стига де хаха
Както и да е. Отидох в СБА Младост да си направя прегледа и оня чичка кат почна да се заяжда... Чак ми заяви, че нямам право със затъмнени стъкла...
...
...
...
Деееба изрудите тия в СБА. Нямаш никъв шанс да ползваш отсъпката от ДЗИ при положение, че караш Голф2. Оня преди мене бахти скандала направи на некъв човечец с опел след 2000 г. дето сичко му беше екстра... не му работела лампичката за номера и щял да го връща. Ми аз изобщо нямам?!? Алооооо! Писна ми от разбирачи дееба!
Rumen написа:...
Има и едно СБА в Младост-3, там излиза 7.00лв. ако имаш Гражданска в ДЗИ. Но не препоръчвам да ходите там - Като видят, че си от "безплатните" ти го изкарват през носа. Проверяват всичко по устав. Светлини, ходова част и спирачки изобщо няма да коментирам. Задължително актуален стикер на газовата бутилка и паспорт на уредбата, всякакви глупости като триъгълник, обдихвател в аптечката, крик, резервна гума и за кавото още там се сетите (включително вода в казанчето за обмиване на стъклата и недай си боже да не Ви е запушена пръскалката на задното стъкло). Пожарогасители тип "дезедорант" не се признават ! Педанти до умопобъркване !
...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта