Още хора си отидоха от нас ... завинаги !!!!!!!! :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 22 апр 2008 12:21

пак почнахте да разсъждавате ......

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Вто 22 апр 2008 12:31

Страхиле...на Калояново от всички коли Колето се радваше най много на твоето Широко :idea:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 22 апр 2008 12:33

супер радвам се .....

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 22 апр 2008 14:47

Лека им пръст на момчетата.....наситина потресавщо, минах в неделя вечерта покрай мястото....

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 22 апр 2008 16:27

Лека им пръст. :(

Хора стига сте разсъждавали какво не й е наред на държавата, а почнете да мислите какво не ни е наред на нас! Хубав бил асвалта, нямало дупки, било прекалено широко.. А ако беше обратното, щяхте да се вайкате колко гуми и джанти са си отишли и колко огледала сте потрошили защото е тясно. Просто карайте с акъл! Не може да се кара със 200 и да се очаква че при евентуален удар ще оживееш! Като ти се кара бързо, ходи на Калояново, Божура... Вече има предостатъчно места където да се кефиш. Пътищата не са за пилотиране, а за шофиране. УЖАС!!! И колко още трябва млади хора да си отидат, за да го осъзнаете?! Или "На мен не може да ми се случи..."? :evil:

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Вто 22 апр 2008 17:11

Градско 50 извънградско 90,магистрала 120:
Какво още не е ясно,че кола 90 коня не може да бяга като 120,ама трябва да се провери.
Лека им пръст на хората,на никого не пожелавам това дори и на най-големия си враг.Истината е че не ни се спазват закони и все си намираме извинения

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Вто 22 апр 2008 23:38

:( Лека им пръст на момчетата!

Много съжалявам че отново по този начин свършва живота на млади хора,и да го признаваме и да не го признаваме сигорно почти всеки от нас е карал и по бързо от позволеното..дори в много от случаите..не изключвам и себе си...онзи ден като го видях по новините се втрещих от гледката...а лошото е че катастрофи стават все по често..през последните няколко дена,когато се прибирам след 23-00ч. всеки път има катастрофа преди светофара на ломско шосе...и вече започва да ме хваща страх..дали ако случайно не съм бил там 5 мин по рано..в смазаната кола щях да съм аз...призовавам за спокойно и коректно шофиране всички колеги шофьори...за да се обадим когато стигнем! :!: :idea:

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Вто 22 апр 2008 23:59

по пътя където е катастрофата са станали над 20 катастрофи от миналия ден....понеже живея до булеварда и гледам как линейки хвърчат постоянно......

Потребителски аватар
paccci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paccci » Сря 23 апр 2008 12:11

...и за съжаление ще продължават да хвърчат, докато и ние хвърчим като луди....а най-тъпото, е че всеки ден стават такива трагедии и никой не се замисля по-сериозно и дори ти да караш по правилника не знаеш този срещу теб какво прави...искренно съжалявам са случката ужасно е

Аз съм си взел поука - а Вие!!!???

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Сря 23 апр 2008 20:04

лека им пръст..........

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Сря 23 апр 2008 21:24

Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да НИ стой с гегата над главата за да караМе нормално ....
Когато използваш обръщения като "винаги ли някой трябва да ВИ стои"... се обръщаш към всички останали :idea: Когато споделяш генерални заключения, е хубаво да ги правиш от собствено име в единствено число. С това "ВИ" обиждаш много хора! Да ме говорим, че на всеки са му виновни "ТЕ", а никога вината не е в лицето, което изразява някакво възмущение :idea: mod edit: musura
Благодаря за забележката,коригирах си мнението.Както обясних и на колегата, целта ми не е да обидя когото и да било. Докато чакаме някой да ни наложи начин на поведение с камери,глоби и радари нищо няма да се промени. Ако все още мнението ми се счита за обидно нека да се изтрие.

Последна промяна от jettro на Пет 25 апр 2008 9:28, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 23 апр 2008 23:14

отидоха си още едни млади хора,лека им пръст . боже какво стана през тая година бре откак минахме в 2008 се почнаха една слет друга катастрофите.аз яко се замислих как лета по родните идеални пътища и чесно да си кажа ме хвана много шубето и дръпнах педала назад.приатели замислете се и вие как карате.10-20 мин по рано може да ви струва и вашия и много други животи.

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Чет 24 апр 2008 7:44

jettro написа:Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да ви стой с гегата над главата за да карате нормално ....

Не е точно тук мястото за да ти отговоря че овцете с овчи манталитет си имат овчар....и той в случая е държавата ....Явно не си живял достатъчно за подобни изводи...аз живея до тази отсечка а ти колега от Русе как разбра какви са проблемите с овцете...тука в Пловдив те са на изчезване...за Русе незнам,мисля че изказването ти е лично към мен и смятам че се изказваш неподготвен....манталитета в Русе е нещо много типично за вашия край,бях миналата седмица при вас...нищо лично....а аз отивам на работа.....пътя ми минава през същото място на което загинаха хората......

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 24 апр 2008 8:03

Ronin написа:
jettro написа:Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да ви стой с гегата над главата за да карате нормално ....

Не е точно тук мястото за да ти отговоря че овцете с овчи манталитет си имат овчар....и той в случая е държавата ....Явно не си живял достатъчно за подобни изводи...аз живея до тази отсечка а ти колега от Русе как разбра какви са проблемите с овцете...тука в Пловдив те са на изчезване...за Русе незнам,мисля че изказването ти е лично към мен и смятам че се изказваш неподготвен....манталитета в Русе е нещо много типично за вашия край,бях миналата седмица при вас...нищо лично....а аз отивам на работа.....пътя ми минава през същото място на което загинаха хората......

Колега изказването ми изобщо не е лично към теб...тук не е мястото да ти обяснявам ще ти изпратя Л.С.

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Пет 25 апр 2008 13:59

Днес минах по пътя и има развитие като да не повярваш....има цивирлна патрулка с радар след КЦМ посока Пловдив и една на околовръстното.....но до никъде изпреварванията са пак нереални по пътя :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”