Paffkata написа:Корморана е водна птица, следователно на мокър асфалт гумите си показват най-добрите качества....,като блокират спирачките събира асфалта. Нямат грешка
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
shenko написа:Varbona написа:Tinko написа:Корупцияяяяяяяяя! За тва сме на тая хала!![]()
хала...змейо
Превеждам:
Хал - Положение, състояние
Благодаря за превода, реплика:
Хал: (Съществително нарицателно име, мъжки род) състояние, положение, вид, дередже
Хала: (Съществително нарицателно име, женски род)
В славянската митология халата е олицетворение на някои природни стихии (буря, вихрушка, градушка, светкавица), сродно на змея и на ламята.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Аз скоро усетих леко пръцкане отдолу
Последна промяна от Мартин на Пет 25 апр 2008 10:07, променено общо 1 път.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
veritas написа:Хаххахахах бате извинявай моя е грешката.******** е телефонаrainheart написа:veritas написа:Пробвай колега на телефон *******-Краси.Той се занимава предимно с Лада и мисля че може да ти свърши работаrainheart написа:В "ем комплект 33" проверих вече - първо там отидох даже, но вече нямат подобни екстри
Сънен глас ми каза, че имам грешка![]()
![]()

VW-fenka написа:Asen_D написа:Евала бацета,трийте за да си продават боклуците хората
1-во - Не знаеш каква им е историята !
2-ро - Тези "боклуци" могат да спасят някой,защото водната помпа в магазина е 70 лв....а тук 30лв...Шайбата в магазина 80лв (най-евтината) или 200 (най-скъпата) ..,а тук 40лв. Бубината с комутатора е 200 и нещо ....а тук ако не забелязваш е 70лв
3-то - Веско не ги продава тея неща с цел печалба ( + това продава във форума само неща които могат да влязат в употреба и са полезни),ако го познаваше щеше да знаеш защо ...
4-то - Според мен не си много компетентен щом пишеш тези неща в темата .... и понеже не съм забелязала да ги пишеш в други теми и да коментираш че хората продават боклуци и там си мисля,че това е лична нападка към него !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”