Paffkata написа:Корморана е водна птица, следователно на мокър асфалт гумите си показват най-добрите качества....,като блокират спирачките събира асфалта. Нямат грешка

shenko написа:Varbona написа:Tinko написа:Корупцияяяяяяяяя! За тва сме на тая хала!![]()
хала...змейо
Превеждам:
Хал - Положение, състояние
Tinko написа:Аз скоро усетих леко пръцкане отдолу
veritas написа:Хаххахахах бате извинявай моя е грешката.******** е телефонаrainheart написа:veritas написа:Пробвай колега на телефон *******-Краси.Той се занимава предимно с Лада и мисля че може да ти свърши работаrainheart написа:В "ем комплект 33" проверих вече - първо там отидох даже, но вече нямат подобни екстри
Сънен глас ми каза, че имам грешка![]()
![]()
VW-fenka написа:Asen_D написа:Евала бацета,трийте за да си продават боклуците хората
1-во - Не знаеш каква им е историята !
2-ро - Тези "боклуци" могат да спасят някой,защото водната помпа в магазина е 70 лв....а тук 30лв...Шайбата в магазина 80лв (най-евтината) или 200 (най-скъпата) ..,а тук 40лв. Бубината с комутатора е 200 и нещо ....а тук ако не забелязваш е 70лв
3-то - Веско не ги продава тея неща с цел печалба ( + това продава във форума само неща които могат да влязат в употреба и са полезни),ако го познаваше щеше да знаеш защо ...
4-то - Според мен не си много компетентен щом пишеш тези неща в темата .... и понеже не съм забелязала да ги пишеш в други теми и да коментираш че хората продават боклуци и там си мисля,че това е лична нападка към него !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта