Пак горяща кола

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 25 апр 2008 8:40

Ей това наистина е много гадна случка! Абе аз също трябва да си взема читав пожарогасител, че на всеки може да се случи! Не знам тези, дето ги продават в КАТ дали си стрруват. Някой има ли представа?

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Пак горяща кола

Мнениеот Persefona » Пет 25 апр 2008 10:10

Sara_Bold написа:
Persefona написа:Колеги, нещо ме преследват тези неща :shock
Днес още една кола се запали около мен :shocked :horror: :shock

Не знам за другите, но след тази карма която сподели, че носиш, аз не бих се доближавала да теб с колата :?

Абе и аз почвам да се плаша вече :shock

Marto0 написа:Ей това наистина е много гадна случка! Абе аз също трябва да си взема читав пожарогасител, че на всеки може да се случи! Не знам тези, дето ги продават в КАТ дали си стрруват. Някой има ли представа?

НЕ! С това можеш само да си изгасиш цигарата, ако я изтървеш на седалката примерно :?
Струва си от гледна точка на това, че минаваш метър като те проверяват КАТ. Но ако ти се наложи да го използваш в такава ситуация можеш само да се молиш пожарната да дойде по-бързо :evil:

Потребителски аватар
saint_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saint_ » Пет 25 апр 2008 11:40

Точно и аз си мислех с ръчният пожарогасител какво може да се изгаси. Но това което се е случило на Шкодата май само пожарната е можела да го изгаси.

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Пет 25 апр 2008 12:29

Stefan написа:...
Persefona, поздравления за оказаната помощ :kef:

Много кофти история :? Един приятел ми показа клип, как една кола изгаря пред блока му (58 в младост) и как 3 пожарни я гасят няколко часа... не знам нашите пожарогасители, какво биха направили :roll:
Имам един СО2, но е бутилка с вентил и тежи 30кг може би, перфектна работа ми е вършил в напечени моменти, но за голфа...ще го свали с 5см към асвалта и 0.5л/100 отгоре. В него имам 2 дезодоранта (литър-два) - прахов и пяна, но са си несериозна работа. В магазини и бензиностанции все такива продават, където съм видял. Какво имате предвид под сериозни пожарогасители и къде могат да се купят :roll:

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Пет 25 апр 2008 12:38

Кофти хава - жал ме е за собственика на Шкодата,още повече като съм го изпитал абсолютно същото - миналата година ми се запали и изгоря Vento-то и още не мога да се отърся от кошмарния спомен за това.
Малшанс, дано на никого не се случва такова нещо.

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Re: Пак горяща кола

Мнениеот dkalfov » Пет 25 апр 2008 17:19

Persefona написа:НЕ! С това можеш само да си изгасиш цигарата, ако я изтървеш на седалката примерно :?
Струва си от гледна точка на това, че минаваш метър като те проверяват КАТ. Но ако ти се наложи да го използваш в такава ситуация можеш само да се молиш пожарната да дойде по-бързо :evil:
аз алфата с такъв я загасих имаше горяща локва под нея,може да си вземеш една кофпомпа и да те оредя в пожарната :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 25 апр 2008 19:38

колежката от гръцката митология носи лоша карма и пали ХавтомобилитИ по пътя...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”