Пак горяща кола
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пак горяща кола
Sara_Bold написа:Persefona написа:Колеги, нещо ме преследват тези неща![]()
Днес още една кола се запали около мен![]()
![]()
![]()
Не знам за другите, но след тази карма която сподели, че носиш, аз не бих се доближавала да теб с колата
Абе и аз почвам да се плаша вече

Marto0 написа:Ей това наистина е много гадна случка! Абе аз също трябва да си взема читав пожарогасител, че на всеки може да се случи! Не знам тези, дето ги продават в КАТ дали си стрруват. Някой има ли представа?
НЕ! С това можеш само да си изгасиш цигарата, ако я изтървеш на седалката примерно

Струва си от гледна точка на това, че минаваш метър като те проверяват КАТ. Но ако ти се наложи да го използваш в такава ситуация можеш само да се молиш пожарната да дойде по-бързо

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Stefan написа:...
Persefona, поздравления за оказаната помощ
Много кофти история

Имам един СО2, но е бутилка с вентил и тежи 30кг може би, перфектна работа ми е вършил в напечени моменти, но за голфа...ще го свали с 5см към асвалта и 0.5л/100 отгоре. В него имам 2 дезодоранта (литър-два) - прахов и пяна, но са си несериозна работа. В магазини и бензиностанции все такива продават, където съм видял. Какво имате предвид под сериозни пожарогасители и къде могат да се купят

-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Re: Пак горяща кола
аз алфата с такъв я загасих имаше горяща локва под нея,може да си вземеш една кофпомпа и да те оредя в пожарнатаPersefona написа:НЕ! С това можеш само да си изгасиш цигарата, ако я изтървеш на седалката примерно![]()
Струва си от гледна точка на това, че минаваш метър като те проверяват КАТ. Но ако ти се наложи да го използваш в такава ситуация можеш само да се молиш пожарната да дойде по-бързо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”