Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
S2 aparati
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S2 aparati » Пет 04 апр 2008 12:49

В Мантинели, джипове, коли, и най на края в КОН НА ЦИГАНИ НА СЛИВНИЦА!!! Да живее КАТ :)

Потребителски аватар
tunerGTI16v
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот tunerGTI16v » Пет 04 апр 2008 16:10

със стария си голф 3 гти 150 коня,една ве4ер със около 140км,слаба видимост .... някакво ку4е иско4и...дори нямах време за реакция....бам! предна броня,радиатор,пластмасовата престилка около радиатора... към 400лв ми излезе това ку4е...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 04 апр 2008 18:22

От както имам книжка вече 13 години има ли слабо /сцепление сняг, киша или вода/ и трябва да обръщам, го правя на ръчна спирачка с мръсна газ. Имах една маздичка 323 и в един хубав сняг дърпам ръчната, задна, пълен ляв волан, газта на мах и като се скъса жилото на ръчната, една улична лампа беше влязла в багажника :lol:

Потребителски аватар
Vladko_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladko_1 » Пет 04 апр 2008 22:44

На главната у Свищов ..един приятел ми вика я я виж тая русата с късата пола ... обръщам се ама толкова се загледах,че забравих че има кола пред мене ...мокро...спирачка...дум...леко в бронята излизаме казахме си добър вечер има ли ти нещо .. НИЩО .. лека вечер ... това е.Дано да не се случват такива работи повече :)

ZTR
Автомобил:
Двигател:

Яко блъскане

Мнениеот ZTR » Пет 04 апр 2008 22:57

С моето голфче 3 се ударих в един мергел и го разкривих цялото,половин година тенекиджиите не мойеха да ми го оправят, но ве4е всичко е ОК.

Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blondeskiller » Пет 25 апр 2008 18:11

С Москвич - доста голям камък , дърво , варел..
с Голфа - само един форд - на задна и газ да го поместя - беше ме запушил :)

Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Мнениеот dobrev » Пет 25 апр 2008 21:05

С колело Балканче в какво ли не съм се удрял от блеене. :lol:
С мотор Honda 120куб. качих и намуших предната гума в ограда на около метър височина. :twisted:
С Рено 19 с един приятел в колата и го бъзикам при паркиране че ще му блъсна жугулата и храссссс маската под фара се навря в един болт на бронята на жигулето и вместо да сляза и да мъча да изкарам болта реакцията ми беше да дам назад и храсссс счупена маска :D

Потребителски аватар
Vorsprung durch technik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vorsprung durch technik » Пет 25 апр 2008 23:22

За първи и дано последен път в Пасат 4-ка :(

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 26 апр 2008 1:54

До сега съм "фен" на френските автомобили ... Само един път изневерих с един Фиат ... ама нищо ни нямаше ... иначе с френските хич не се разбирам ... 3 с голфа и 1 с пасата ( това без Фиата ) Първото беше Пежо ( аз виновен и без книжка ) .. то тоталка а голфа го оправихме :) .. После пак Пежо ( този път то ме удари ) ... жена назад кара и гледа напред ( пред полицая - "медицински е невъжможно аз да карам назад и в същото време и да гледам назад .. как да гледам назад?" ) После едно Рено ми отне предимство и леко се чукнахме ... След това Фиата и накрая Пежото с Пасата ... тъпо се получи :( На мокро по ВНИМАТЕЛНО! :) Поздрави!

Потребителски аватар
beck's
Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
Двигател:

Мнениеот beck's » Съб 26 апр 2008 6:46

То при мен е инетерсно:
1. Първо ме е удрял един бус целия пълен с порцеланови чаши и чинии. На мен ми падна бронята, а за него да не ви казвам колко трошляци имаше :roll:
2. Вторият път един Пасат се навря под пика ми. Валеше един здрав дъжд и незнайно за мен как, но се харзулна под, защото не можа да спре като мен. Като казвам навря-значи буквално влезна отдолу под мен и трябваше аз да давам напред, а той назад, че да излезе...беше ме вдигнал яко във въздуха.
3. Последното ми "преживяване" беше когато ме удари един 4,6-тонен мотокар(със задницата). Намля ме! В топливо юнака караше назад с мръсна гас и излязе зад един склад и ме надъни мощно - резултата...2500 лева ремонти...

Забравих, че наскоро отнесох и едно момче със скутерче. Много лошо нещо... :oops:
Както караше отдясно на трилентовия път рязко мина пред мен и не можах да спра, защото бях пълен отзад с машини за наливна бира и много кегове. Влачих го към 5-10 метра...доста гадна ситуация. И двамата бяхме виновни. Не носеше документи и му давах пари, че му бях разпилял пластмасите по целия път. Още ми е гадно за момчето(към 25 годишен)-доста беше ожулен...

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Съб 26 апр 2008 8:42

В блока ми :(. С 30км.ч на кал се пързулнах и нацелих блока !
Поражения - предна броня, 2 мигача, 2 щипки на решетката и крив калник.
Сега като минавам от там по леко и блока се дърпа да ми прави место! :twisted:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 26 апр 2008 8:48

vanko_VW написа:забих пасатко в оградата на лудницата в гр.Враца,слизам да си взема кафе и сигорно не съм "ръгнал" първа до край :dummy: ,а там си е байр и от напрежението машината тръгнала,намерих я в бетоната ограда :heavymetal:

В боровата горичка mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tomata-1667
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tomata-1667 » Съб 26 апр 2008 21:42

Първата катастрофа която направих беше едва на 14-15годишна въэръст направих 5-калбета с руски джип :!: Втората и тя беше 2-години преди да вэема шофиорска книжка одарих се в една жигула странично :!: Третата бех патуващ от дясно с един приятел реши да се прави на маистор на спорта с неговата Селика и се овартяхме в стена челно эа щастие при катастрофите до сега сам се отарвавал с леки драскотинки дано дане се случват вече такива элополуки важно е ние да сме живи и эдрави тенекии се купуват :!: Имал сам и други но много леки !!! :idea:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 27 апр 2008 0:32

Pavcho2 написа:В блока ми :(. С 30км.ч на кал се пързулнах и нацелих блока !
Поражения - предна броня, 2 мигача, 2 щипки на решетката и крив калник.
:!: Сега като минавам от там по леко и блока се дърпа да ми прави место :!: :twisted:

mhihi mhihi mhihi :D

dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Мнениеот dj carul » Нед 27 апр 2008 2:19

Аз да чукна на дърво нямам сериозно ПТП!Само от време на време ми се налага да преместя някой дет ме е запушил!Най-силен бях като карах москвича(Иж 2125 лимозината с дебелите брони).
Една жена с една астра беше спряла в средата на една глуха тясна уличка и отишла да си върши работата.Почаках я 10-15 минути и като ми писна да чакам я награбих!Подпрях я с предната броня газта в ламарината и я отнесох като сляб делфин шамандура:lol: Астрата беше с много крива мутра после-броня калник,очиларка и още нещо имаше... :009:
Пред нашия блок един беше спрял пред мен с Фиат Крома и с голям зор излязох от паркинга след като си охлузих малко вратата в колата на комшията,но и онзи не остана безнаказан.Първа и всичката газ докато не му се разцепи бронята :lol:
Един пич с един мерцедес Lorinser му отнесох лявата страна -от предния калник до задния(човека решил че като кара кола 2005-2006 година пътя е негов и ще спира където си иска-да ама не-аз съм с Руския танк
А с пасата един с едно ауди Б4 не можа да спре зад мен и захапа теглича ама мъжката :D На пасатора му няма абсолютно нищо а айдито-фаровете му стояха един срещу друг и си намигаха :020:
Общо взето тва е май дано няма по сериозни неща!

пп:Много яка тема :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”