Кой в какво се е блъскал/удрял
-
- Автомобил:
- Двигател:
- tunerGTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
:)
със стария си голф 3 гти 150 коня,една ве4ер със около 140км,слаба видимост .... някакво ку4е иско4и...дори нямах време за реакция....бам! предна броня,радиатор,пластмасовата престилка около радиатора... към 400лв ми излезе това ку4е...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
От както имам книжка вече 13 години има ли слабо /сцепление сняг, киша или вода/ и трябва да обръщам, го правя на ръчна спирачка с мръсна газ. Имах една маздичка 323 и в един хубав сняг дърпам ръчната, задна, пълен ляв волан, газта на мах и като се скъса жилото на ръчната, една улична лампа беше влязла в багажника 

- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
На главната у Свищов ..един приятел ми вика я я виж тая русата с късата пола ... обръщам се ама толкова се загледах,че забравих че има кола пред мене ...мокро...спирачка...дум...леко в бронята излизаме казахме си добър вечер има ли ти нещо .. НИЩО .. лека вечер ... това е.Дано да не се случват такива работи повече 

Яко блъскане
С моето голфче 3 се ударих в един мергел и го разкривих цялото,половин година тенекиджиите не мойеха да ми го оправят, но ве4е всичко е ОК.
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
С колело Балканче в какво ли не съм се удрял от блеене.
С мотор Honda 120куб. качих и намуших предната гума в ограда на около метър височина.
С Рено 19 с един приятел в колата и го бъзикам при паркиране че ще му блъсна жугулата и храссссс маската под фара се навря в един болт на бронята на жигулето и вместо да сляза и да мъча да изкарам болта реакцията ми беше да дам назад и храсссс счупена маска

С мотор Honda 120куб. качих и намуших предната гума в ограда на около метър височина.

С Рено 19 с един приятел в колата и го бъзикам при паркиране че ще му блъсна жугулата и храссссс маската под фара се навря в един болт на бронята на жигулето и вместо да сляза и да мъча да изкарам болта реакцията ми беше да дам назад и храсссс счупена маска

- Vorsprung durch technik
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До сега съм "фен" на френските автомобили ... Само един път изневерих с един Фиат ... ама нищо ни нямаше ... иначе с френските хич не се разбирам ... 3 с голфа и 1 с пасата ( това без Фиата ) Първото беше Пежо ( аз виновен и без книжка ) .. то тоталка а голфа го оправихме
.. После пак Пежо ( този път то ме удари ) ... жена назад кара и гледа напред ( пред полицая - "медицински е невъжможно аз да карам назад и в същото време и да гледам назад .. как да гледам назад?" ) После едно Рено ми отне предимство и леко се чукнахме ... След това Фиата и накрая Пежото с Пасата ... тъпо се получи
На мокро по ВНИМАТЕЛНО!
Поздрави!

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
То при мен е инетерсно:
1. Първо ме е удрял един бус целия пълен с порцеланови чаши и чинии. На мен ми падна бронята, а за него да не ви казвам колко трошляци имаше
2. Вторият път един Пасат се навря под пика ми. Валеше един здрав дъжд и незнайно за мен как, но се харзулна под, защото не можа да спре като мен. Като казвам навря-значи буквално влезна отдолу под мен и трябваше аз да давам напред, а той назад, че да излезе...беше ме вдигнал яко във въздуха.
3. Последното ми "преживяване" беше когато ме удари един 4,6-тонен мотокар(със задницата). Намля ме! В топливо юнака караше назад с мръсна гас и излязе зад един склад и ме надъни мощно - резултата...2500 лева ремонти...
Забравих, че наскоро отнесох и едно момче със скутерче. Много лошо нещо...
Както караше отдясно на трилентовия път рязко мина пред мен и не можах да спра, защото бях пълен отзад с машини за наливна бира и много кегове. Влачих го към 5-10 метра...доста гадна ситуация. И двамата бяхме виновни. Не носеше документи и му давах пари, че му бях разпилял пластмасите по целия път. Още ми е гадно за момчето(към 25 годишен)-доста беше ожулен...
1. Първо ме е удрял един бус целия пълен с порцеланови чаши и чинии. На мен ми падна бронята, а за него да не ви казвам колко трошляци имаше

2. Вторият път един Пасат се навря под пика ми. Валеше един здрав дъжд и незнайно за мен как, но се харзулна под, защото не можа да спре като мен. Като казвам навря-значи буквално влезна отдолу под мен и трябваше аз да давам напред, а той назад, че да излезе...беше ме вдигнал яко във въздуха.
3. Последното ми "преживяване" беше когато ме удари един 4,6-тонен мотокар(със задницата). Намля ме! В топливо юнака караше назад с мръсна гас и излязе зад един склад и ме надъни мощно - резултата...2500 лева ремонти...
Забравих, че наскоро отнесох и едно момче със скутерче. Много лошо нещо...

Както караше отдясно на трилентовия път рязко мина пред мен и не можах да спра, защото бях пълен отзад с машини за наливна бира и много кегове. Влачих го към 5-10 метра...доста гадна ситуация. И двамата бяхме виновни. Не носеше документи и му давах пари, че му бях разпилял пластмасите по целия път. Още ми е гадно за момчето(към 25 годишен)-доста беше ожулен...
- Tomata-1667
- Автомобил:
- Двигател:
Първата катастрофа която направих беше едва на 14-15годишна въэръст направих 5-калбета с руски джип
Втората и тя беше 2-години преди да вэема шофиорска книжка одарих се в една жигула странично
Третата бех патуващ от дясно с един приятел реши да се прави на маистор на спорта с неговата Селика и се овартяхме в стена челно эа щастие при катастрофите до сега сам се отарвавал с леки драскотинки дано дане се случват вече такива элополуки важно е ние да сме живи и эдрави тенекии се купуват
Имал сам и други но много леки !!! 

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
Аз да чукна на дърво нямам сериозно ПТП!Само от време на време ми се налага да преместя някой дет ме е запушил!Най-силен бях като карах москвича(Иж 2125 лимозината с дебелите брони).
Една жена с една астра беше спряла в средата на една глуха тясна уличка и отишла да си върши работата.Почаках я 10-15 минути и като ми писна да чакам я награбих!Подпрях я с предната броня газта в ламарината и я отнесох като сляб делфин шамандура:lol: Астрата беше с много крива мутра после-броня калник,очиларка и още нещо имаше...
Пред нашия блок един беше спрял пред мен с Фиат Крома и с голям зор излязох от паркинга след като си охлузих малко вратата в колата на комшията,но и онзи не остана безнаказан.Първа и всичката газ докато не му се разцепи бронята
Един пич с един мерцедес Lorinser му отнесох лявата страна -от предния калник до задния(човека решил че като кара кола 2005-2006 година пътя е негов и ще спира където си иска-да ама не-аз съм с Руския танк
А с пасата един с едно ауди Б4 не можа да спре зад мен и захапа теглича ама мъжката
На пасатора му няма абсолютно нищо а айдито-фаровете му стояха един срещу друг и си намигаха
Общо взето тва е май дано няма по сериозни неща!
пп:Много яка тема
Една жена с една астра беше спряла в средата на една глуха тясна уличка и отишла да си върши работата.Почаках я 10-15 минути и като ми писна да чакам я награбих!Подпрях я с предната броня газта в ламарината и я отнесох като сляб делфин шамандура:lol: Астрата беше с много крива мутра после-броня калник,очиларка и още нещо имаше...

Пред нашия блок един беше спрял пред мен с Фиат Крома и с голям зор излязох от паркинга след като си охлузих малко вратата в колата на комшията,но и онзи не остана безнаказан.Първа и всичката газ докато не му се разцепи бронята

Един пич с един мерцедес Lorinser му отнесох лявата страна -от предния калник до задния(човека решил че като кара кола 2005-2006 година пътя е негов и ще спира където си иска-да ама не-аз съм с Руския танк
А с пасата един с едно ауди Б4 не можа да спре зад мен и захапа теглича ама мъжката

Общо взето тва е май дано няма по сериозни неща!
пп:Много яка тема

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”