Странен шум !!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Racer
Автомобил:
Двигател:

Странен шум !!!!

Мнениеот Racer » Съб 26 апр 2008 15:57

Здравейте .Днес докато се пребирах от Ралито във Своге и по завойте явно нещо и стана карах малко по "остро" и като се брибрах в софия нещо почна да вие отпреде.Преди си виеше малко от турбото след като сложих спортния филтер но и на място като се форсира пак трябва да издава звук ако е от турбото а то неиздава само докато карам и набирам след 2000 оборота и почва на вие и като му отпусна гаста като пак вие.Да не би да е лагер защото предните джанти са ми горещи. то още от преди като карам малко и се загряваха от какво може да е.А и като карам по павета има и друг проблем в предницата. Нещо тропа като на ламарина удря.Чува се много.Може ли да ми е от тампона на амортесиора. Защото ми е разбит тия дни ще го сменям.
и 3 ПРОБЛЕМ като карам и натисна съединителя нещо стърже. :roll: от какво може да е .

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 26 апр 2008 16:55

Лагер е най вероятно колега... Смазал си го в някой завой, и ако е бил разбит то точно там потдава повече... :roll:

Потребителски аватар
Racer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Racer » Съб 26 апр 2008 17:51

Сигорно затова ми загрява джантата.А да препоръчате някоя марка направо ще си ги смена двата предни. И после ше хода да ми видат предницата какво е разбито.за да тропа така.Някаде бях чул за сервиз диагностика по окачването караш я и за 10 или там колко лв. беше ти оглеждат колата и ти казват какво и е пък ти после ако имаш пари си я правиш.Някои знае ли каде има такъв сервис.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Re: Странен шум !!!!

Мнениеот mr_bush » Съб 26 апр 2008 18:00

Racer написа:3 ПРОБЛЕМ като карам и натисна съединителя нещо стърже. :roll: от какво може да е .

Може да ти е за смяна съединителя ;)
Лагера ти вие
Хвани с ръцете предна лява-дясна гума и я дърпай, бутай на ляво на дясно...

Потребителски аватар
Racer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Racer » Съб 26 апр 2008 18:30

Мда.досега бях доло и тествах метода за съединителя.на едно място включих 5-та и дръпнах ръчната иго вкарах във 2000 об. при отпускане на съединителя почти докрая го отпуснах не загасна.Явно е прибуксувал но не го осещах докато карах.Ужас а е на 3 000 км тоя съединител.Егати ужким най-добрия.Писна ми !!!!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 26 апр 2008 19:07

Racer написа:Мда.досега бях доло и тествах метода за съединителя.на едно място включих 5-та и дръпнах ръчната иго вкарах във 2000 об. при отпускане на съединителя почти докрая го отпуснах не загасна.Явно е прибуксувал но не го осещах докато карах.Ужас а е на 3 000 км тоя съединител.Егати ужким най-добрия.Писна ми !!!!

Е сега от него ли излезна? :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”