голям мерак и труд
не се сдържах бат Пешо

leonardo_vd написа:Tinko написа:PL 16v написа:на снимката е готова от 3 години маи тогава я видях за първи път само дръжките като видиш от ауди....
голям мерак и труд
не се сдържах бат Пешо
Виждам бая труд е хвърлил колегата... Мн е убавка... Ама не издава рецептата
Ами рецептата е много труд, средства и нерви.
VR5 написа:Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят.
FreeSoul написа:VR5 написа:Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят.
Все едно чета мои думи...
Явно няма да съм сам в този голям филм, много популярни ще станат тези Г2 с АБФ - досега са 2 голфа и 1 джета, като гледам май има 2-3 същите проекта.
Като има напредък при мен ще пиша в темата.
K_Power написа:FreeSoul написа:VR5 написа:Добре де дай снимки под предния капак снимки вътре на таблото сподели какво си взел от АБФ-а кое е останало от Джетата,преди това с какъв мотор е била предния капак опира ли в двигателя направи ако трябва една отделна тема ако си снимал в процеса на работа сложи и снимки щото ти явно си свършил нещо а не като повечето пишещи тук дето само си мечтаят.Ако не желаеш показност ще те помоля да споделиш на лични щото вече съм взел една АБФ-ка преметана през таван е започвам и аз с упражнението ама малко насоки няма да ми навредят.
Все едно чета мои думи...
Явно няма да съм сам в този голям филм, много популярни ще станат тези Г2 с АБФ - досега са 2 голфа и 1 джета, като гледам май има 2-3 същите проекта.
Като има напредък при мен ще пиша в темата.
Аз по-нататък обмислям вариант, но не с АБФ, ами с 9А, но е още замисъл и няма да е скоро, за сега ще си бутам с 8 клапановия, който мисля ще понавървява доста!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта