Колеги как са вашите тампони на макферсона моя ляв май е разбит . Някой изключи ли го като възможен причинител на тая чума
А, да. И тях ми ги смениха профилактично с добри - Лемфьордер. Няма подобрение.
SBobi написа:Според мен са вътрешни накрайници на кормилната щанга или нещо по самата хидравлика(рейка). Проверете си хубаво маншоните на вътрешните накрайници да не са скъсани. Дори и да не са това не значи че самия накрайник не е заминал. Попринцип такива симпоми се появяват при заминали тампони на носачите и кормилни накрайници! Колегите казват че са ги сменяли и ефекта си е същия, но никаде не прочетох някой да е сменял вътрешни накрайници на кормилната щанага! Това ми идва като идея! Незнам какво друго при положение че всичко изброенео дотук колегите са го сменяли без резултат!! Успех
vaskoniracing написа:Братле след като си сменил вси4ко по ока4ването провери дали няма6 някаде пукнатина на гредата,която носи целият мотор.А3 имах подобен проблем с GOLF2,които бе6е с спортно ока4ване и се ока3а,4е та3и греда(мисля 4е и викат магаре)е пукната и от там се полу4ава6е това усукване.
vaskoniracing написа:И3винявай,но не 3наех,4е то3и проблем го има6 2год.Тогава със сигорност не е та3и греда,и все пак провери да ли не е сменяна преди,просто ако има6е някакво и3ли6но движение трябва6е да го усети6.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 90 госта