трудно пали на бензн пуше и мерише прекъсва и дави на ниски обороти,диузите ли ми са запушени, какво е решението
задръстен инжекцион, помогнете- КАКВО СЕ ОКАЗА!
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
задръстен инжекцион, помогнете- КАКВО СЕ ОКАЗА!
карам пасат 1.8 пълен инжекцион, преди 3г му слойих газ (с плочка) сега
трудно пали на бензн пуше и мерише прекъсва и дави на ниски обороти,диузите ли ми са запушени, какво е решението

Последна промяна от vankoni на Пон 12 май 2008 17:19, променено общо 1 път.
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Точно същото проблем с едно Ауди на приятел. Пуши на бензин все едно е дизел с натопорчена помпа, присецва, дърпа и какво ли още не на бензин. На компютър изчистиха грешките и не успяха да открият проблем. По скоро познати хора аматьори.
Като свалихме дебитомера вътре клапата беше сгъната на осмица и с ръка едвам се движеше.
Като свалихме дебитомера вътре клапата беше сгъната на осмица и с ръка едвам се движеше.
- vankoni
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Точно същото проблем с едно Ауди на приятел. Пуши на бензин все едно е дизел с натопорчена помпа, присецва, дърпа и какво ли още не на бензин. На компютър изчистиха грешките и не успяха да открият проблем. По скоро познати хора аматьори.
ще го прверя този вариант, мерси колега
- vankoni
- Контакти:
Намерих клуча за баракта
какъв ми е проблема, няма нищо задръстено на инйжекциона, регулатора на налягането на бензина в инжекциона е заминал.От там е проблема с пушенето (обяснявам) вапросния регулатор от едната страна е сверзан с маркуча за обратен бензин, от другта с трабичките за вакума на дебитумера, при мен регилатора вкарва бензин в вакумните траби, от там бензина влиза във ваздушния колектор и става една смес да си е.е м.....а, от там е пушенето и давенето.
П.П. Вапросния регилатор в бош е 167лв. по поръчка,
някаде може ли да се намери по тънко?
П.П. Вапросния регилатор в бош е 167лв. по поръчка,
някаде може ли да се намери по тънко?
-
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
здр
колеги,и аз ли да очаквам провлем с регулатора на налягане,пуши черно сутрин, а като е топла работи добре и след 5-6 мин.на празен ход се опитва да загасне и почва да мени обороти.двигателят е РВ
p/s ако въпроса не е за тук кажете
p/s ако въпроса не е за тук кажете