Кой в какво се е блъскал/удрял
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
в чероки с газка
в куче с форд орион
в рено еспейс с опел астра
с голфа още в нищо
за 10 години стаж мисля че съм в норма.
в куче с форд орион
в рено еспейс с опел астра
с голфа още в нищо

Последна промяна от forski на Съб 03 май 2008 21:39, променено общо 1 път.
Три месеца след като взех книжка реших че предимството е по-важно от размерите и се сборих с един Мерцедес 1840 за тези които не знаят какво представлява :
След като се сборихме и дойде полицията и се разбра че "Водача" на Мерцедеса не може да си напише името - 1.51 промила
След това реших да не изчакам един камион завиващ на ляво и минах между него и спряла в дясното платно кола и разбираш ли точно като огледалото ми беше на нивото ка задния ръб на камиона той реши за най-удачно да тръгне и аз се оказах без огледало
И последния ми подобен инцидент се случи миналия месец на 4ти километър рано сутинта се спрях в задницата на едно такси
та още не съм го оправил напълно
Иначе редовния ми номер е да скачам по дупки - трябва и такава тема да се пусне - ще взема челните места 100% - за една година 5 балона и 2 скъсани гуми
Последната като я скъсах направо беше страхотно времето валеше проливен дъж, а дупката се намираше точно да една кална локва в която я сменях

След като се сборихме и дойде полицията и се разбра че "Водача" на Мерцедеса не може да си напише името - 1.51 промила
След това реших да не изчакам един камион завиващ на ляво и минах между него и спряла в дясното платно кола и разбираш ли точно като огледалото ми беше на нивото ка задния ръб на камиона той реши за най-удачно да тръгне и аз се оказах без огледало

И последния ми подобен инцидент се случи миналия месец на 4ти километър рано сутинта се спрях в задницата на едно такси

Иначе редовния ми номер е да скачам по дупки - трябва и такава тема да се пусне - ще взема челните места 100% - за една година 5 балона и 2 скъсани гуми

Последната като я скъсах направо беше страхотно времето валеше проливен дъж, а дупката се намираше точно да една кална локва в която я сменях
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E0%EB%E8
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
аз сум се удрял в крава преди 2 години с жигула
. карам си с 60км по крайселски път, и съм се забелял и от дясно ми излиза бая голяма крава. в последния помент върта докрай в дясно и давам газ да поднесе да не се ударя челно ама не стана-одарих я в гъза тя падна а аз направих 3-4 калбета и прааасссс в канала до пътя. повече от тая Жигулка кола не стана
малко смешно но стана много зле целия се потрошх 4 ребра и рака и ляв крак. а кравата жива, стана замаяна и тръгна и се клатушка

Последна промяна от Golfer_pz на Пон 22 сеп 2008 21:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”