Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Съб 03 май 2008 21:27

До преди седмица без произшествия, на Великден челно :cry:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Съб 03 май 2008 21:37

в чероки с газка
в куче с форд орион
в рено еспейс с опел астра
с голфа още в нищо
:lol: :lol: :lol:за 10 години стаж мисля че съм в норма.

Последна промяна от forski на Съб 03 май 2008 21:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Съб 03 май 2008 21:39

Аз 3 пъти съм мачкал врабче - не съм искал ама не се сещат да литнат и за лош късмет гумата точно през него. Хрупва кратко.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Съб 03 май 2008 22:02

Три месеца след като взех книжка реших че предимството е по-важно от размерите и се сборих с един Мерцедес 1840 за тези които не знаят какво представлява :
Изображение
След като се сборихме и дойде полицията и се разбра че "Водача" на Мерцедеса не може да си напише името - 1.51 промила
Изображение
След това реших да не изчакам един камион завиващ на ляво и минах между него и спряла в дясното платно кола и разбираш ли точно като огледалото ми беше на нивото ка задния ръб на камиона той реши за най-удачно да тръгне и аз се оказах без огледало :evil:
И последния ми подобен инцидент се случи миналия месец на 4ти километър рано сутинта се спрях в задницата на едно такси :roll: та още не съм го оправил напълно :cry:

Иначе редовния ми номер е да скачам по дупки - трябва и такава тема да се пусне - ще взема челните места 100% - за една година 5 балона и 2 скъсани гуми :oops:

Последната като я скъсах направо беше страхотно времето валеше проливен дъж, а дупката се намираше точно да една кална локва в която я сменях Изображение

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 04 май 2008 12:36

ударял съм се в патрулка,опел вектра,по много тъп начин,загледах се по една мома,а също и в една форд фиеста,много зверско,останах без кола,шофйорката на фиестата не спря на стоп и аз и показах как се спира,само за опела бях виновен и си платих като поп 50лв за да си оправи надраната броня

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 12 май 2008 21:32

В софия на жълтитите павета...първа ускорявам и дай втора и почвам да ускорявам и няква червена астра от колоната се хакна в тоя пред нея и аз каде да спра в теглича на астрата...още ч метър ми трябваше и спирах кат пич ама...

Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristov838 » Пон 12 май 2008 23:12

Много тъпа ситуация: Влязох в един сервиз да сменям накладки( не на Полото) и излизам на заден, какво се заблеях и прас в един стълб на улична лампа точно пред сервиза. Момчетата казаха, че не съм първия случай и имало още един такъв стълб, но го отрязали принудително :)

Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto » Пон 12 май 2008 23:31

:oops: поредната тъпа ситуация декември месец дрифт ма снега вечерта и дрън в една паркирала ГАЗКА.
Изображение

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 13 май 2008 8:24

Marto написа::oops: поредната тъпа ситуация декември месец дрифт ма снега вечерта и дрън в една паркирала ГАЗКА.

Адаш това ГАЗка е все едно в стена да се блъснеш... :roll:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 13 май 2008 13:55

:) Много ми прилича на една огледална тема от преди известно време:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E0%EB%E8

Viso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viso » Вто 13 май 2008 14:16

Сгазил съм една патка и една котка - мир на праха им!

Потребителски аватар
Me4ev_77
Автомобил: Audi A4
Двигател: AWT 2001

Мнениеот Me4ev_77 » Вто 13 май 2008 16:14

http://audibg.com/index.php?showtopic=39552
Точно ден преди велик ден! :(

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Пон 28 юли 2008 0:13

То не бяха бордюри, то не бяха тегличи или брони mhihi , до като са учех да карам на Жигулка. Но все пак съм се научил на каквото трябва. :wink: Иначе от както имам книжка (2 години) за мой, а и за чужд късмет съм нямал ник'ви проишествия. Друг е въпроса обаче колко пъти съм се отървавал. mhihi

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 28 юли 2008 0:20

аз сум се удрял в крава преди 2 години с жигула :D . карам си с 60км по крайселски път, и съм се забелял и от дясно ми излиза бая голяма крава. в последния помент върта докрай в дясно и давам газ да поднесе да не се ударя челно ама не стана-одарих я в гъза тя падна а аз направих 3-4 калбета и прааасссс в канала до пътя. повече от тая Жигулка кола не стана :lol: малко смешно но стана много зле целия се потрошх 4 ребра и рака и ляв крак. а кравата жива, стана замаяна и тръгна и се клатушка :lol: :lol: mhihi

Последна промяна от Golfer_pz на Пон 22 сеп 2008 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgata » Пон 28 юли 2008 8:16

:) Прибирах приятелите от една дискотека в Априлци и пътя е тесен и прав, а от ляво и от дясно дървета :) Пуснал съм дългите и си пера най-безгрижно когато ми излиза насреща кон на сред пустинята, явно на някой циганин който гледа още коне по тия ливади. Та понеже не ми се беше случвало да ми излезе животно и заради дългите светлини то беше заслепено и застанао на средата на пътя, а а аз летя и нямаше за кога да спирам. Всичко става за секунди и в последния момент минавам в другото платно и му ударих муцуната (горкия кон) след което бия спирачки. Колата ми тогава беше MERCEDES 124 300D и е 2 тона което ми помогна. На колата странно и нямаше нищо а коня беше вече из дърветата. Понеже лятото често ми се налага тоя маршрут с тия дискотеки и на тая права все си викам полекичка.... полекичка обаче на същата права ми излиза лисица която тича пред колата, отново всичко става за секунди и тоя път нито спирачката нито заобикалянето и реши проблема. Та-а-а с тия животни не ми върви, дай боже за сега само това са ми произшествията.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”